fabiacsgo isimli üyenin son içerikleri

1. fabiacsgo

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + Mini Bel Çantası Hediye!

hocam onu bilmiyorum ama bu markadan aldığım tshirtler ince kumaş değil kalıbıda çok güzel
  2. fabiacsgo

27 Temmuzdaki iadeyi ancak arayıp zorlayarak onaylatabildim. Ben aramasam üstüne yatacaklardı herhalde 3 kere aradım açmadılar ancak 40 dakika sonra kendileri aradı da öyle halloldu ilgi sıfır. tshirtin savunulacak hiç bir tarafı yok "kötü" sayfadaki renkle gelen renk bile tutmuyor nasıl...
  3. fabiacsgo

Hayatımda böyle kötü bir kumaş görmedim yakası ayrı bir şey boğacak gibi, mor rengini aldım bayağı kapalıydı fotoğrafta şimdi geldi mosmor bir şey iade edicem
  4. fabiacsgo

❌İndirim Bitti! Old Spice Footballer Giftset 2 Adet Banabak ile 259 TL

banabak geri ödemesini ben alamıyorum başka bir şey mi yapmam gerek
  5. fabiacsgo

🔥İndirim Sinbo Tavan Vantilatörü 839₺

Hangi duyu almamız lazımdı buna
  6. fabiacsgo

Grimelange Tişörtler 90 TL

Mağaza sayfasına girin ctrl+f yapıp -%75 yazın fiyatı düşük olanlar çıkıyor yine
  7. fabiacsgo

❌İndirim Bitti! Gamebooster GB-J18 Kablolu Gamepad 233tl

Kötü bir gününe denk gelmiştir bi sıkıntısı vardır belki buraya patlamıştır olur öyle arada
  8. fabiacsgo

❌İndirim Bitti! Gamebooster GB-J18 Kablolu Gamepad 233tl

Adam kötü bir şey söylememiş niye böyle tepki veriyosunki
  9. fabiacsgo

🔥İndirim GETİR 1 ALANA 1 BEDAVA ( STOKLU )

Diren koşşşş siteyi
  10. fabiacsgo

Bilgisayar kasası tavsiyesi

Teşekkürler bakacağım
  11. fabiacsgo

Bilgisayar kasası tavsiyesi

İyi günler, sistem topluyorum ama ekran kartım kasa sınırına denk. Ekran kartı: ASUS Prime 9060 XT 16 GB – 304 mm uzunluğunda. Kasa: XPG Valor mesh siyah RGB mid Tower (750 W 80+ Gold) – maksimum 305 mm GPU desteği. Diğer bileşenler: İşlemci: Ryzen 5 7500F. Anakart: ASUS B650m‑k RAM...
Geri