FaceyYourFears isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim ASROCK RADEON RX 9070XT STEEL LEGEND 32.999 TL

Aynı şekilde 4 adet taichi 9070xt denedim hepsinde coil whine 3 ünü iade ettim 4. mecbur kullanıyorum bende lolde bile yapıyor.
  2. F

Yardım 3x8 PİN PCI Kablolu Güç Kaynağı Önerisi

Merhaba raijintek cratos 850w olanından ayrı ayrı 3x8 pin kablosu çıkmıyor ben aldım iade etmek zorunda kaldım 1200w olanı aldım.Eğer raijintek cratos alacaksanız 1000w veya 1200w olanı almanız gerekiyor onlardan ayrı ayrı 3 tane 8pin pcı kablosu çıkıyor,aralarında cok az fiyat farkı olduğu...
  3. F

Kendim topladığım 9060xt sistem nasıl, parçalar uyumlu mu

Kasa olarak akvaryum kasa önermem yaz aylarında soğutması çok daha zor hele o markanın güç kaynağını hiç önermem ama illa akvaryum kasa olacak ve güç kaynağı birlikte olacaksa en azından...
  4. F

Raijintek cratos 1200w lık versiyonu aldım.Özelden detayları yazdım
  5. F

Yardım Thermalright phantom spirit 120 se arbg Ramlerin RGBsini kapatır mı?

İyzico ve parolaparayı diğer parçaları alırken kullandım ne yazık ki.İlk defa kendim sistem topladığım için birde o kadar para harçadığım için görsel olarakta tatmin etmesine hevesliyim.O yüzden hemen hemen tüm parçaları arbgli almaya çalıştım.Tavsiyler için teşekkürler hocam 1750245155 Hocam...
  6. F

240lık sıvı soğutma nasıl olur? [H3 id='Thermalright+Aqua+Elite+240+ARGB+bunun+gibi']Thermalright Aqua Elite 240 ARGB bunun gibi?[/H3]
  7. F

Gönderdiğim model veya benzeri tek fanlı kule tipi soğutucu yeterli olmaz mı?
  8. F

Selamlar yeni topladığım sistem parçaları şu şekilde İşlemci: ryzen 5 7500f Anakart:Asus prime b650m-k ekran kartı:ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB Ram: Patriot viper venom rgb 2x16 gb 6400mz 32 cl ssd: kioxia exceria plus g3 1 tb Kasa: phanteks xt ultra pro İşlemci soğutucu alıcam başlıkta...
  9. F

Raijtintek cratos 850w almıştım.Ayrı ayrı 3x8 pin olmadığı için iade etmek zorunda kaldım.Bütçem 5k
  10. F

Merhaba arkadaşlar yeni topladığım Asus Prime 9070 xt gaming oc ekran kartı sistemim için Psu arıyorum.Ekran kartım 3x8 pin güç girişi istiyor.Yeni çıkan şu 16 pınli pcı kablolarınıda desteklemiyor.Dolayısıyla bana 3 AYRI kablodan 8 pin çıkış veren bir en az 750w bir psu lazım. MSI MAG A750GL...
  11. F

Yardım Asus Prime 9070 XT - Daisy Chain Sorun Olurmu

Benzer bir sistemde ben raijintek cratos 850w satın aldım ama bende ilk defa sistem topluyorum.Dediğiniz bu daisy chain bu psuda olur mu bilmiyorum.Nedir bu daisy chain?benim psuda olur mu bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  12. F

Parçalar uyumlu mu??

Gönderdiğin psunun markasını hiç bilmiyorum.Daha bilindik kaliteli bir psu tercih et.50Klık sistem emanet ediyoruz psudan cok kısma. Kasa olarakta benimde istediğim kasalardan biri ama normalde bu kasanın fiyatı 2k gerçek satıcısında stok yok şuan o yüzden başka satıcılar 3kya satıyor.Bu fiyata...
  13. F

Parçalar uyumlu mu??

Hemen hemen benzer bir sistem topluyorum benimde sadece kasa kaldı.Kasa ve güç kaynağı seçerken dikkat et.Kasa ve güç kaynağı birlikte seçtiğinde gelen güç kaynakları genelde kalitesiz oluyor o yüzden ben güç kaynağını ayrı oldum kasayı ayrı alıcam.Güç kaynağı olarak en az 750w yeterli ama ileri...
  14. F

Rx9070xt 27k ya düşer mi yoksa fiyatı artar mı

Düşmez 30k nın altına düşçeğini sanmıyorum
  15. F

Yardım MSI Mag Forge 320R Airflow vs Lian Li Lancool 205 Mesh vs Lian Li Lancool 216

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sistem toplamaktayım artık sadece kasa kaldı ama karar vermekte zorlanıyorum.Daha önce bir kaç kere konu açtım ama halen karar veremedim.Son olarak aklımda birkaç model kaldı sizlerin fikrini danışmak istedim.Sistemim şu şekilde İşlemci: ryzen 5 7500f...
Geri