Sordum onu pil sağlığım 85 servis pilimin full performans gösterdiğini ve gözle görülebilecek bir fark olmayacağını söyledi
1758137028
13 prolarda iyi okey ama onalrda da batarya küçük şarjları aşşağı yukarı benimkiyle gidiyor
İphone 13 kullanıyorum kamera vs her şey okey ama batarya uzun gitsin diyorsan kesinlikle önermem pil sağlığım 85 günde 2 3 kere şarj edebiliyorum çok güzel telefon ama bataryası yetersiz onun yerine 12 pro max bakabilirsin illa iphone istiyorsan o bütçeye
İphone 13 kullanıyorum pili bana yetmiyor günde 2 3 defaya kadar şarj edebiliyorum 12 pro maxe geçmeyi düşünüyorum bütçem ancak ona yetiyor şuan pil amperi daha fazla 13 e göre birde ekran saha büyük bunlar benim için yeterli iphonelerde kamera fix güzel zaten sizce yapılır mı ?
wallpaper engine kullanıyor ama önceden bu kadar kullanmıyordu sebebi ne olabilir ?
1744147665
görev yöneticisi üstteyken 60lara çıkıyor alta attığımda 34 lere düşüyor sebebi ne olabilir ?
Ekran kartının tam modeli: MSI GEFORCE RTX 4070 SUPER VENTUS 3X 12G OC 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı
Bu kartını aldım fakat kasama sığmadığı için kasa değiştireceğim bu ekran kartına uygun kasa önerebilir misiniz ?
biliyorum hadi ona zorlarımda 35 nası zorliyim reis 25 dedim zaten arada 10 k oynuyor :D
1693490682
laptopa nasıl ram takabilirim bilgisayarcı mı takıcak yoksa firmaya yollasam takarlar mı alırken seçemez miyiz 16 olsun diye ?