Sigara içiyordum bitmesine biraz kalmıştı o sıra telefonu tuttugum elime aynı zamanda sigarayıda aldım arka kameraya denk gelecek şekilde dumanına baya maruz kaldı ve sigaraya temas etti mi bilmiyorum herhangi bir leke felan görünmüyor ama telefonum beyaz ve kamera modülünün olduğu yer sararır...
Arkadaşım iki gün önce telefonumu aldı yanlış yere bastığı için telefon sonuç vermiyordu oda sonuç vermeyince tırnaklarıyla pat diye ekrana bi kaç defa vurdu (ekran koruyucum var) ama ondan sonra akşam instagrama girdim paylaşım yapacaktım telefonum baya ısındı sonra donmaya başladı başta komple...
Şarjdayken %20-%80 arasında çok felaket ısınıyor sonra soğumaya başlıyor önceden bu kadar ısınmıyordu . 4 gün önce telefonun pil kısmına baktığımda iPhone sıcaklığı nedeniyle şarj etme beklemedeydi diye bir uyarı yazıyor ve bu 4 gündür yazıyor bu 4 gün içinde de pil sağlığım da ani düşüşler oldu...
Şimdi anladım bunu çok duymuştum ama saçma gelmişti yani burda önemli olan iphoneyi bu şarj aralığında şarj etmek peki bunun telefona ne gibi bi katkısı oluyor merak ettim
1751904604
1751904642
Yani bu şarj aralığında kullandığım sürece pil sağlığım düşmez mi
Peki bişey dicem %20 - %80 aralığında tuttugumda günde 2 kere şarj etsem bisey olur mu çünkü şarj bitmiş olucak
1751903812
Asıl sorun o :(
1751903866
Ozaman sorun yok demektir yani 7. Ayda olan kaç kısıye sorduysam hala 98 olduğunu söyledi bende sorun var sandım
Öyle mi ani düşüşler oluyor yani demi ben genelde bu düşüşü çok video çektiğimde telefon felaket ısındığında yaşıyorum
1751376746
Ben ne zaman çok video çeksem düşüş oluyor ama ilk defa bu kadar kısa sürede böyle bir düşüş gördüm