Evet, yüklü de zaten ama telefondan sarmıyor. Bilgisayara yükleyip gamepadle oynamasını istiyorum.
1739191087
BlueStack indireyim ama oyunun APK indirdiğim...
Fight Club
(Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor... Lanet olsun bütün bir nesil benzin...
Bluestack aç ana ekranda iken bilgisayardan indirdiğin APK dosyasını sürükle ekrana yüke diye bildirim gelir yükle dersin (muhtemelen dediğin emülatördede...
Oynadığı oyunları yazmış zaten 5600 işini görüyor. 5700x3d için öyle bir soğutucu gerekmiyor forumdan birine daha yeni topladık. Tek kule tek fan strong...
Bence gerek yok o kadar yüksekyen uçamaya hocam şuanki işlemci 2 veya 3. Nesil ise 5600 geçersin indirim kovalayarak veya ikinci elde yeter sana fazla fazla...
Maalesef 580i adma akilli beslemeyemiyor standart kullanım senerysounda g41 chipset yüksek oc imkani sunmuyor bios atabilirim diyorsan x5460 veya e5450...
Bütçe sorunum yok dedin CS oynuyorsun 27 aşırı büyük olur 24 ideal ama bence bekle 740lar gelcek direk onu al şimdi bunu alırsın 700hzleri merak edersin...
Hocam TN panel bakış açısı, görüntü kalitesi olarak kötü olduğu için tercih etmedim. OLED'lerde parlak ekran, benim için en büyük sıkıntı mat olmaması. O...