Fahare isimli üyenin son içerikleri

1. Fahare

Superonline Alınır mı?

Kurulum ücreti dedğine göre telekom altyapısından bağlatacaksın 700 tl ucuz ama pingden kimse memnun değil superonlinede günlük kullanım içinse alabilirsin
  2. Fahare

Türk Telekom Hatta Mercusys Mr27be Kullanmak ve Operatör Değiştirme Problemi

ttde verim alamadımdan kasıt nedir 1 yıl dolduysa ücretsiz iptal edebilirsin sol bilgi paylaşmıyor o yüzden o bilgileri birşekilde elde etmeden internete giremezsiniz keenetic cihaz olan biri varsa yakınında ödünç isteyebilirsin onlar kullanıcı adı verisini çekebiliyor. vlan id standart değil...
  3. Fahare

Turknet'in Yeni Zamlı Fiyatları Açıklandı

Öneri isteyen arkadaşlar telekom zam yaptı peşi sıra hepsi zam yapacak zamlar açıklandıktan sonra geçersiniz
  4. Fahare

Şuan belli bir şey yok 1 temmuzdan sonra kesinleşir çoğunun fiyatı ama varsa superonline fiber en mantıklı fiyata o var
  5. Fahare

Yılbaşındaki zam mı güncel zam mı
  6. Fahare

100 mpbs 950 1000 1300 telekom altyapısında gigafiberde 950
  7. Fahare

o da 1000 tlden 1450tlye çıktı
  8. Fahare

Valla d**** kocaman oldu hava alıyor 1781851218 Hayır kendi altyapısında dediğin geçerli ayrıca 950ye veriyor simetrik tarifeyi telekom altyapısından kullananlar 1300 oldu
  9. Fahare

Temel tarife çok zamlanınca üstündekiler devede kulak kaldı 1781850637 @Tablet123
  10. Fahare

Turknet zam yaptı 100 mpbs 700TL 1000 mpbs 900 TL idi zamdan önce. Yeni zamla beraber 100 mpbs 950 TL 1000 mpbs 1300 TL oldu.
  11. Fahare

Dolapta Dolandırılma Şansımız Var mı?

macera aramaya gerek yok bence
  12. Fahare

2. El Işlemci Aldım Sanırım Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?

2 2.5 arası 3600 al geç
  13. Fahare

2. El Işlemci Aldım Sanırım Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?

takmadan iade et çalışıyorsa bile delid edilmiş sonuna kadar zorlanmış işlemci (bence o bile değil kim 5500 işlemcşye deild için kim niye uğraşsın kıytırık bir işlemcinin kapağı değiştirilmiş gibi geldi anlamayan yiteklemek için)
  14. Fahare

Ev İnterneti Önerisi?

Adam ucuz istiyor ne yapayım fiberin var knk 1000 mpbs 1450 tl onu al mı diyeyim adam en ucuz fiyata en sorunsuzu arıyor ben bunu buldum kullananlar fena değil demiş
Geri