Hareket yönünün tersi yönde hareket eden vitese tak direksiyonu kaldırıma doğru çevir zaten el frenni her türlü çekmek zorundasın bu arada bu işin yenisi eskisi yok gözümün önünde 15 model aracın freni patladı pahalı bir alman aracına çarptı sonrasında ne oldu bilgim yok arabanız bakımsız ise...
Rastgele google fotolara tıkladım Türliyede yoksa vöyle bir şey başka birinden ikinci el psu takaslamaya çalış yoksa dediğim gibi garantiyi kaybetmek pahasına kablo lehimle en ucuz bu çünkü
Dikkatli baktım da kutunda 4 tane pci girişi yazıyor nasıl 2 adet yok psu modüler ve kendin mi kaybettin kabloları yoksa lehimli kabloları ve senin psuda mı yok kafam karıştı
Valla bıçak gibi kestim 30 euro olayından sonra nadir iyi indirim olursa ydden aldım gerisini full akrablara aldırdım alacağım normal şeyleri de 50 kere düşünüyorum önemli ve değerli ise 2. El fiyatı makulsa alıyorum yoksa hem pahalıya alıyorum hem garanti süreçleri ve tenkik destek kanser...
Almam olur biter 300tllik ürüne 1200 vereceğime akrabaya kargolar biriktikçe gider alır gelirim hemde gezmiş olurum zaten telefonda almıyorum zamanında 8klık telefonu 3kya getir akrabaya kendiler bilir bundan sonra
Şaka amaçlı yazdığını varsayıyorum aliexpressden de alsan hepsiburadadan satan esnaftan da alsan çinden geliyor ürün iş tamamen yerli esnaf kazansın diye yapılmış bir şey meraktan baktım aliexpressten kuponla 300tlye alsığım ürün türkiyede 1200 tl ki ben 1 adet aldım adam bunu toplu siparişle...
Normalde destek listesinde yok ama 1. Nesil işlemci dahi çalıştıran gördüm ama bios modlu mu bilmiyorum denersen bana da sonucu atar mısın elimdeki işlemcileri değerlendireyim
Bu konudaki adamlar çok ilginçti, kimisi ulaşamadığı ciğere mundar diyor tableti kötülüyor, kimisi öneri ayağına samsungun giriş seviye modelini öneriyor (s9 fe versiyonunu test ettim esniyor ekranı bunun yanından geçemez ) kimisi bu para etmez h**** daha iyisine layık diyor sanki %52 farklı...
Kardeşim tableti istiyor , keşke arkadaşın lafına uyup bırakmasaydım 2. Tableti almasa kardeşim kullanırdı ,neyse bi tane 500 tl daha fazla vermem diyen arkadaş alabildi mi merak ediyorum.