Fahare isimli üyenin son içerikleri

1. Fahare

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 144hz Fiyatına 260hz Monitör Saat 23.00'de

5k ne olm uğraştığıma değmez aynı paraya 320hz Lenovo aldım
  2. Fahare

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 144hz Fiyatına 260hz Monitör Saat 23.00'de

neneme hızlandırılmış pc dersi veriririm o monitörü almak için
  3. Fahare

Çözüldü✓ Lenovo Legion 25-10 24.5"(Mprt) 320hz Ips Yapılması Gereken Ayarlar ve Öneriler

ekran biraz kötü ama akıcılık güzel ilk monitör için veya daha kötü ekranlı monitörden geçen için fark etmez ama önceden iyi ekranlı monitör kullandıysanız farkı hissediyorsunuz sarı panel hem de karanlık
  4. Fahare

Çözüldü✓ B550m-K LAN Portu Arızası

pci veya usb ethernet al geç tamirle uğraşma
  5. Fahare

Yardım Adım Adım Mahallemize Fiber (Ftth) Geldi! Tüm Süreç ve İss Seçimi

3iq komşusu olanlara allah yardım etsin denedim şansımı biri evimimi üstüne yapcan dedi diğeri doldandırıcı mısın niye imza atim dedi işin ilginç tarafı aramız limonu olan komşu imza attı sade
  6. Fahare

[REHBER] ZTE H298A V9 root erişimi ve gizli özellikleri açma

güncel sürümlerde kapatılmış olabilir
  7. Fahare

Upload Latency Nasıl Düşürürüm ?

Hocam güncel cihazlar hakkında bilgim yok mavi forumdaki arkadaşlar bilgili onlar boşta bilgisayarın varsa veya ucuz düşük özellikli bilgisayar alırım router yaparım diyorsan yardımcı olabilirim
  8. Fahare

Upload Latency Nasıl Düşürürüm ?

Bu cihazla hiçbir şey yapamazsın 35mpbs altı olsa rehberime bak root kullanıcı ile qos ayarla derdim de hız yüksek yetişemez araya openwrt kurulu router koy onunla internete çık
  9. Fahare

❌İndirim Bitti! Xiaomi Pad 8 - 9.399 TL!

ya ben banlandım ya da ürünü komple kaldırdılar
  10. Fahare

12.30dan beri düşmedi değil mi arkadaşlar başka yerle düştü mü
  11. Fahare

diğer yerlerden takip eden oldu mu düşüyor mu oralarda
Geri