cpu/gpu yazdığına göre ortak yapmışlar girişleri kablodan düzeliyor 4+4 kısmı işlemci girişi 6+2 ler ise ekran kartına takılacak dediğim gibi olursa sorun olusturmaz
yok psu tarafını iki tarafı destekleycek sekilde ayarlamıslar kablo tarafı duzeltiyor önemli olan KABLONUN ÜZERİNDE YAZAN ÖNEMLİ CPU GPU YAZAR yanlış bağlama
dikkatli baktım 4 adet pci griişi var psuda sana lazım olan ise 3 + 2 lazım cpu cok guclu degilse 1 tane taksan yeterli (aslında tek olan guclu işlemciyede yeter de saglıklı kullanım acısından yapılıyor )
Her şerde bi hayır vardır evlenip boşanıp hayatı boyunca ona sponsor da olabilirdiniz ucuz kurtulmuşsun bi tanıdık evlenip boşandı ne çocuğu alabildi ne de nafaka vermekten kurtulabildi kadına sponsor olmuş oldu kadın evlenmeden takılıyor adam çocuğun velayetini bile alamıyor
Hilecilerin gözünün yağını yiyim özellikle rage olanların lan bakıyorum rage hile hemen salıyorum o eğlenemiyor ben kendimi sinir etmiyorum legit olanları da emin olduğumda salıyorum bana före en büyük sorun online oyundaki insanlar
İsimimi türkçe olduğunda başıma gelenler
Türk oyuncular: İyi...
D****k kocaman oldu artık hava alıyor içerisi herkes kendi çözümünü buluyor yurtdışı alışveriş bitti akrabaya kargoluyorum yazın getirnesini bekleyeceğim dc yasak modeme ayar çektim öylr kullanıyorum daha böyle gidiyor neyse ya arkadaşın drdiği gibi kripto yaparsin (ne kadar yasal bilmiyorum...
Test işlemcisi gelmemiş sen diyince modarta biraz göz gezdirdim o da rakip(?) ile testi yapmamış Nebi abinin dediği gibi 285k nın makyajlı haline bak bu intel core ultra 7 bakın demişler sorun intelin isimlendirme stratejisi 7 serisi olduğu için rakipte de 7 serisiyle karşılaştırmışlar 9 serisi...