Fahare isimli üyenin son içerikleri

1. Fahare

Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

dangalağı çok arttı takas pazarlık yok diyorsun zaten piyasanın altı fiyata koyuyorsun hala pazarlıkm ediyor pazarlıkta normal değil yarı parasını istiyor o paraya vereceğime kalsın 1785852177 Çalıştığı avukat vardır bu arkadaşla ilgilenmesini ister dava büyür belki emsal karar falan çıkar
  2. Fahare

Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

@Abdullah Hacıgül hocam arkadaşa yasal anlamda destek olur musunuz böyle olaylar iyice arttı
  3. Fahare

Borsaya Başlamak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

önce kendini testle başla parayı poşete koy sokağa fırlat içinde bir cız etme olursa girme yoksa sen bilirsin
  4. Fahare

🔥İndirim İncehesap 23.00 İndirimi (Monitör)

girdim bilgileri kod geldi 5300 olm benim monitör almamı mı bekliyordunuz
  5. Fahare

Ucuz TV Box Var mı ?

kullanmadığın pcye sabit şekilde ayarlayacaksan dedim yoksa usbdede çalışabiliyor diye hatılıyorum kullanmadıın usbye ayarlarsın izleyeceğin zaman notebooku bağlarsın usbden başlatırsın kullanırsın işin bitince geri pc olarak kullanırsın
  6. Fahare

Ucuz TV Box Var mı ?

hepsi birbirinden berbat al bi pc içine kur android tv bi tanede keyfine göre usb kumanda veya klavye kullan tamaam bitti
  7. Fahare

AMD Yeni 4gb(RX 9050) Ekran Karı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

var mısın sıfır satıcak
  8. Fahare

Yardım Vento Vg17f İçindeki Psu Hakkında

muhtemelen bu var
  9. Fahare

Yardım Türktelekom Turbobox Alınır mı?

o zaman btk twitter linkedinden ceoyu darla çünkü sürdürülebilir değil gittiği yere kadar kullan gelirse geçersin fibere
  10. Fahare

o zaman yapacak bişi yok karadenizdesin airfiber al desem hep yağmur yağar oralara o da sorun olur en iyi seçenek mobil internet ama kampanya araştırmaları yap sanas uygun olanı al btkdan kesinlikle şikayet et telekomu boş vaktin oldukça müdürlüğe git darla
  11. Fahare

Müdürlüğe git konuş durumu öğrenciyim ders çalışamıyorum falan de bu box işleri maalesef kotalardan dolayı alınmaz zorda kalmadıkça.
  12. Fahare

Twitterdan darlayın tüm firmaları gelene kadar kullanılır ama çok pahalı oluyor yerel airfiber firmalarını araştır
  13. Fahare

❌İndirim Bitti! İncehesap 23.00 Gece Fırsatı: Gizemli Gaming Klavye Kampanyası (150 Adet Stok)

ne yapcan membran klavyeyi az daha koy manyetik al
  14. Fahare

❌İndirim Bitti! İncehesap 23.00 Gece Fırsatı: Gizemli Gaming Klavye Kampanyası (150 Adet Stok)

şu darlıktan milletin alacağını mı sanıyorlar diyeceğim evet alacaklar şimdi stok biter
  15. Fahare

150 tanesini aldım sahibindene ilana koydum sadece pazartesi teslim
Geri