fahreneith isimli üyenin son içerikleri

1. fahreneith

🔥İndirim Lego Dünya Kupası 7649₺!

Parcalari birbirine yapistirmassan istedigin kadar soker yaparsin. Tercih meselesi bu isler, herkes insan sevmiyor olabilir.
  2. fahreneith

🔥İndirim Lego Dünya Kupası 7649₺!

Millet mac izlemeye amerikaya gidiyor bizde lego pahalimi diye dert edelim gozunu sevdiminin ulkesi
  3. fahreneith

🔥İndirim Scythe Magoroku CPU Soğutucu 1899tl

Micron varsa bundan iki tane alman lazim birini islemcinin ustune birinide altina taktin mi anca hynix kadar performans verir🤣
  4. fahreneith

🔥İndirim Scythe Magoroku CPU Soğutucu 1899tl

Konuyu indirim diye acmişsın 500 lira olsa alirdim🤣yine de Hynix ramlerime zarar vermessse bende almayi dusunuyorum🤣
  5. fahreneith

🔥İndirim Throne Reflex Pro 42.000 Dpi Paw 3395/2k 1169 Lira

https://ty.gl/h3sy0ba5sbg9v Kaplan atti az once
  6. fahreneith

🔥İndirim Kochler Elektrikli Araç Oto Süpürge 2 Adet 573,68 TL

https://ty.gl/yvce4gv9f2je4 Arabada duzgun is yapacak ancak bu yada bunun gibiler. Kucuklerde sarj bittimi is yarida kaliyor bi daha dolsun diye bekle. Bunun cekim ve uflemesi cok iyi tek eksi yani haznesi kucuk.
  7. fahreneith

850w Kaliteli Psu Önerisi

B-A tier arasi fiyat performans olarak iyi👌
  8. fahreneith

🔥İndirim Epson Ecotank L1210 Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı 4.099tl

Cok sıkıntı cikaracakmis izlenimi veriyor nedense. Kucuk adam! Kucuk hesaplar🤣
  9. fahreneith

🔥İndirim Geıl Orıon (2x16) 32gb 5200mhz Cl38 Ram 18.692tl

Millet cok gergin sarmaya yer ariyor. Almak yada ilgilenmek zorunda olmadigi aklina gelmiyor heralde, herkes moderator masallah🤣
  10. fahreneith

🔥İndirim Kiwi Kcm 7515 Premium Filtre Kahve Makinesi 559 TL

Duzgun bi makina alana kadar bi sure kullandim isini yapiyor. Ama bunu alana kadar v60 filitre alip sicak suyu kendin doksen daha iyi isi fazla olunca kahveyi yakiyor tadi kaciyor.
  11. fahreneith

🔥İndirim Ocypus Delta A62 Ex ₺ 1.598,75 Lira

Elinizdeki isinizi goruyorsa ve gorsel olarak cok fark edecegini dusunmuyorsaniz paranizi baska eksiklere harcamak yada bosuna borca girmemek daha mantikli hergun yeni bir urunun fiyati dusuyor zaten bu isin sonu yok. Bunu alacaksin bi kac gun sonra kasa batmaya baliyacak. Komple sistemu...
  12. fahreneith

NZXT Kraken Elite 240 2024 (V2) ARGB - 4.249 TL

Donkey eşşek cükü de var🤣
  13. fahreneith

NZXT Kraken Elite 240 2024 (V2) ARGB - 4.249 TL

Paraniz varsa bunu alin 280 yerine , 280 yuzunden kasayi degistirdim durduk yere🤣
  14. fahreneith

Ucak motoru gibi😂sirtina taksan jetpack🤣
  15. fahreneith

O zaman almamak senin icin en mantiklisi
Geri