En azindan herkese ince hesapta 500 lira kupon verdiler. Gamin gecesinde uygun urun denk gelirse extra 500 lira indirim iyi gider. Zaten fiyatlar gercek olamayacak kadar guzeldi gece gece yuzlerce kisiye tatli bir ruya gordurdu bir sureligine.
İkisi birbirinden cok farkli makinalar hocam biri kapsül kullaniyor biri cekirdek. Sürekli kapsul alirim dersen nespresso iyi pratik ama maliyetlidir, dolabilen kapsul yada muadilini alsan bu sefer tadı tutmuyor malesef. Philipsin bu modelinde kaliteli cekirdek kahveyi dök kullan arada temizle...
Oyun oynamak keyif işi, keyif alıyorsan oynamaya devam et kafa karişacak bir durum yok. Keyif alamıyorsan isterse 8k monitörde oyna fark etmez zamanında ps1 in verdiği tadı şimdi ps5 de alamıyorum bazen.
Güzel global marka, neredeyse kaliteli 4 fan parasına. Akvaryum tipi kasalar moda oldugundan bu tip kasaların fiyatları düşüyor heralde, gecenlerde gaming gecesinde lian li 207 lcd ekranlı model 3700 civarı satilmisti
1782252423
Öndeki mesh yapı filitre gibi zaten belki de hava emiş miktarını...
Ben bu gün indirimle amazondan gravion kyra aldım kücük, kırmızı switch, kablosuz masada az yer kapliyor. Profesyonel oyuncu degilim arada oyun oynamak ve günlük kullanim icin gayet yeterli. Kullanım amacını belirtirsen ustalar bütcen dahilinde daha iyi öneride bulunabilirler.
Hangisi hocam havit mi? Thermalright mı?
1782249493
Fiyat performans acısindan bakarsak bence memnun eder gibi cfm degeri mazeme kalitesi fiyatına göre oldukca iyi duruyor. tabii ki cok daha iyileri vardir ama kesenin azını acmak gerekir.