fahreneith isimli üyenin son içerikleri

1. fahreneith

🔥İndirim Lipton 4'lü 1000 Gr Çay 946 Lira!

Oh caydi peynirdi marketi duzduk bu gun🤣 Bi tek ram alamadik yine🤣
  2. fahreneith

🔥İndirim 🔥Grundig 55go975a OLED TV 39014 TL - 55go990a OLED TV 44071 TL / Vatan

Oledin goruntu kalitesi olarak ustune yok fakat heran yanmaya musait. Ozellikle sabit kanal logolarinda ghost ekran olusmaya yatkin. Sabahtan aksama evde tv kapanmiyorsa oled riskli.
  3. fahreneith

🔥İndirim Kiwi Kcm 7515 Premium Filtre Kahve Makinesi 559 TL

Kiwiyi isyerinde kisa bir sure kullandim alinacak bir sey degil aslinda, ustune bir kac makina degistirdim suan arcelik imperium barista 9495 kullaniyorum bana uyguna gelmisti fiyati ve cok memnunum daha once philips , delonghi, crups, siemensin tam otomatik makinalarini deneyimleme imkanim...
  4. fahreneith

🔥İndirim Tecno Camon 40 Premier 5G 12/256 25.999tl

Eyvallah kardesim degerli tecrubelerin icin tesekkurler.
  5. fahreneith

❌İndirim Bitti! Gamenote Fuxi-H6 Pro 731tl

Adamlar ram, ekran karti paylasiyor elli kisi indirim degil diye laf ediyor. Don paylasana kimse burasi teknoloji forumu demiyor. Kimse laf etsin istemiyorsan wattsapp indirim kanallarini kopyala yapistir oh ne ala. Hadi tornavidadir, fenerdir teknik seyler neysede sampuan, don vs. paylasmak...
  6. fahreneith

Bir suru don, gomlek paylasiliyor elestiren gitsin onlari alsin🤣🤣🤣
  7. fahreneith

Sonuncuyu aldim sanirim.
  8. fahreneith

Cok sagol dostum, gecen bime gelmisti yari fiyatina almis oldum sayende, bu fiyata kablolu kulaklik yok
  9. fahreneith

🔥İndirim Lego Dünya Kupası 7649₺!

Parcalari birbirine yapistirmassan istedigin kadar soker yaparsin. Tercih meselesi bu isler, herkes insan sevmiyor olabilir.
  10. fahreneith

🔥İndirim Lego Dünya Kupası 7649₺!

Millet mac izlemeye amerikaya gidiyor bizde lego pahalimi diye dert edelim gozunu sevdiminin ulkesi
  11. fahreneith

🔥İndirim Scythe Magoroku CPU Soğutucu 1899tl

Micron varsa bundan iki tane alman lazim birini islemcinin ustune birinide altina taktin mi anca hynix kadar performans verir🤣
  12. fahreneith

🔥İndirim Scythe Magoroku CPU Soğutucu 1899tl

Konuyu indirim diye acmişsın 500 lira olsa alirdim🤣yine de Hynix ramlerime zarar vermessse bende almayi dusunuyorum🤣
  13. fahreneith

🔥İndirim Throne Reflex Pro 42.000 Dpi Paw 3395/2k 1169 Lira

https://ty.gl/h3sy0ba5sbg9v Kaplan atti az once
  14. fahreneith

🔥İndirim Kochler Elektrikli Araç Oto Süpürge 2 Adet 573,68 TL

https://ty.gl/yvce4gv9f2je4 Arabada duzgun is yapacak ancak bu yada bunun gibiler. Kucuklerde sarj bittimi is yarida kaliyor bi daha dolsun diye bekle. Bunun cekim ve uflemesi cok iyi tek eksi yani haznesi kucuk.
  15. fahreneith

850w Kaliteli Psu Önerisi

B-A tier arasi fiyat performans olarak iyi👌
Geri