Faikpkr isimli üyenin son içerikleri

1. F

Sizce hangi kulaklığı almalıyım

Kk kablosuz güzel modeller biliyorum fakat çok pahalı kalitesinden emanet n olduğum modeller bende soruyorum ki cloud 3 mu sence razer blackshark v2x mi kablolu
  2. F

kk bütçemi aşıyor bide akblosuza çok gerek yok iyi kulaklık olsun kablolu kablosuz fark etmez
  3. F

Arkadaşlar yeni kulaklık almaya karar verdim fakat hangi kulaklığı alıcağımı bilmiyorum ama bulduğum kulaklıklar bunlar sizce bu kulaklıklardan hangisini almalıyım yada bu bütçelere önerebileceğiniz kulaklık varmı razer blackshark v2x steelseries artics prime steelseries nova 1 hyperx cloud 3...
  4. F

Hangi kulaklığı almalıyım

arkadaşlar ben yeni kulaklı için para biriktirmeye başladım fakat hangi kulaklığı alıcağımı bulamadım steelseries nova 1 tam bütçeme göre bir kulaklık yada biraz ddaha para katıp razer blackshark v2x var sonra logitech g335 var bu kulaklıkda tam benim bütçeme göre sonra birde logitech g435...
  5. F

Havit Gamenote FUXI-H3 alınır mı?

Arkadaşlar İncehesap'ta Gaming gecesinde Havit Gamenote Fuxi 3 modelini görmüştüm fakat almamıştım ama indirimli fiyatı ile normal fiyatı arasında çok fark yokmuş sizce nasıl bir kulaklık alınır mı? Ya da bu fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklık var mı? Maksimum fiyat 1500 TL, kablolu ya da...
  6. F

VGN Dragonfly F1 Pro vs VXE R1 Pro

kk yorumun için sağol f1 pro aldım elime tam oturudu çok hafif bir mouse çok rahat geldi çünkü eski mousem küçükken ışıklı diye aldığım 120gram rampage mouseydi oyüzden çok iyi geldi mouse
  7. F

kk r1 pro modelini alıcaktım fakat elime uygun olurmu diye düşünüyordum sonra f1 pro yu gördüm iksinini de özellikleri aynı sadece tutuş şekline ve el ölçülerine göre al diyorlar vu şuan vxe r1 stoğuda yok ve yaklaşık 1 2 aydır da yok oyüzden sanırım f1pro alıcağım yorumun için teeşekkür ederim
  8. F

ikiside aynı fiyat
  9. F

Türknet internet nasıl iyi mi?

kk peki şey sorucam ben şuan türk telekom kullanıyorum türknetin altyapısıda türktelekomun internette bi sorun olmaz dimi çünkü bn şuan türk telkomdo çok fazla sorun yaşıyorum
  10. F

Türknet internet nasıl iyi mi?

arkadaşlar ben şuan türk telekom kullanıyorum ama altyapı değil internet direkten geliyor ve bizim bina eski oldugundan dolayı kablolar kötü internet kötü kablolar kötü olduğundan dolayı dahad da kötü oluyor yakın zamandada türk telekomun tahatütü bitiyor ve bende türknete geçmeye karar...
  11. F

Arkadaşlar VGN Dragonfly F1 Pro ile VXE R1 Pro arasında kaldım. Elim 17/8cm palm ile claw arası tutuyorum sizce hangisini almalıyım? Not: VXE R1 Pro stokta değil stoka gelmesini bekleyeyim mi?
  12. F

Steamden gmaile gelen kod gelmiyor

kk başka forum sitelerinde sormuştum spam kutusunda dediler ve çözümü oymuş sana yinede çok teşekkür ederim
  13. F

Steamden gmaile gelen kod gelmiyor

arkadaşlar bilgisayara format attım ve format attıktan sonra steama girmeye çalıştım giremeyince şifre değiştirme ekranına geldim gmail hesabımı kod geldi diyor ama hesaba kod gelmiyor o yüzden hesaba giremiyorum yardımcı olabilirmisiniz NOT:gmail hesabım diğer uygulama ve sitelerde çalışıyor...
  14. F

Wraithesports iadesi kaç günde gelir?

tm kk çok sagol yorumun için
  15. F

Wraithesports iadesi kaç günde gelir?

kk net gelir dimi para
Geri