Rx570 ekran kartımı pcden çıkarmıştım çünkü 1 2 saat çalıştıktan sonra görüntü gidiyordu. Bir süre eski r5 230 ekran kartımı kullanmıştım. Şimdi tekrardan 570'i bağladım ama bu sefer görüntü hiç yok anakartın asus yazısı bile gelmiyor sizce sorun ne? Kasanın içini isterseniz fotoğraf çekip...
Yok denedim olmadı galiba ekran kartı hakkın rahmetine kavuştu ama arıza neden oğrenseydim iyidi
1755939895
Bakıyorum guç kablosunu taktım her şey tamam mavi ışık yanıyor ama ekrana gorüntü gelmiyor
1755939919
En başında da olur olmadık yerde ekran gittiği için çıkarmıştım
Evet
1755938869
Ekran kartındaki sorunuda çözemedim bir türlü eski r5 230 ekran kartımı takınca problem yok ama rx570 çalışmıyor görüntü vermiyor, fanlar çalışmıyor kasada geri kalan her şey çalışıyor mouse ışıkları yanıyor
Fc25 şuan indirimde sizce alınır mı yoksa fc26 mı beklenmeli. Ultimate Team çok oynıyacağımı sanmam genelde kariyer ve arkadaşlarla oynamak için almayı düşünüyorum.
Merhaba eski ekran kartım bozulduğu için geçici olarak yenisini taktım. Yeni takılan ekran kartı hd6450. İşlemcim r3 3100 bu ikisi bir dengesizlik oluşturur mu? Bu sene yeni bir ekran kartı almayı duşunmuyorum cünkü sinavdan sonra laptop alacağim. Şimdiden yardım için teşekkürler
Fallout 4 oynayabilirsin önceki oyunları oynamana gerek yok eğer evren hakkında bilgi istiyorsan YahyaK diye bir kanal var onun fallout videolarını izleyebilirsin
Başka açık dünya olarak aklıma gelmedi ama hikayesi güzel vurdulu kırdılı yakuza serisi var