fakeuser isimli üyenin son içerikleri

1. F

i5 12400F RTX 3060 Ti sistem ne kadar eder, nasıl satarım?

1. sadece gta 5 oynamak için aldığımı fark ettim. 2. laptobu yatağa falan götürüyordum. devamlı masabaşında oturmak zorunda değildim. 3. bunun beni maddi sıkıntıya sokması.
  2. F

Bilgisayar en iyi nasıl sıfırlanır?

Laptop var. ona takılmıyor. galiba farklı değil mi? 1686498063 @dr.luciano @Thadox @elmayiyenayran @ImToretto şu vidyodaki gibine ne dersiniz? 1686499319 Hem bu vidyodakini hem de şunu yapsam: "Hocam onu önermem Full ne varsa gitsin diyorsanız. Evde USB varsa Windows ISO'sunu yazdırın format...
  3. F

23 dedim bakalım inş kabul eder. satıp kurtulmak istiyorum. bir dahakine ise, belki yıllar sonra, alırsam dizüstü alacağım. Belkim sadece iPad yeterli olur...
  4. F

Yani öyle bir fotoğrafım yok. Sadece hesaplardan çıkış yapıp şifresini değiştirsem, bir yerde verilerim güvenli sayarım. Dahası dosyalardan database dosyalarının tümünü dilmeyi düşünüyorum.
  5. F

hesaplardan çıkış yapıp verileri sildiğim zaman bunu nasıl yapabilir?
  6. F

@Eren Güven @ysuflix @Adana @kaan.sri 22 bin iyi o zaman değil mi?
  7. F

Merhaba, sistemi satacağım için içindeki dosyalarımı USB2ye aktarıp bilgisayarı sıfırlamak istiyorum. Bunun için Kurtarma adı altındaki "Bu bilgisayarı sıfırla" seçeneği yeterli midir? Elbette öncesinde programları silip hesaplardan çıkış yapacağım. Belki sonrasında tüm şifrelerimi değiştiririm.
  8. F

@Eren Güven @Adana @kaan.sri Akakçeden falan bakınca her parçanın en ucuzları aldığım gibi fiyatları kasa 23b ediyor.. Kasayı 16 - 17'ye satsam, ekranı da 6699'a satsam 23.699 yapıyor. 6 bin zarar. Yine de iyi mi?
  9. F

Yardım Ekran kartı kayıyor!!

Zotac Rtx3060tı 8gb Twın Edge Zt-a30610e-10mlhr Gddr6 256bit Hdmı Dp Pcıe 16x V4.0 37763
  10. F

@Eren Güven @kaan.sri Monitöre ayrı kasayı ayrı satsam nasıl olur? Monitör zannedersem şu an en ucuz bir yerde 9 bin. Yeni ürün ve evet elbette ikinci el. en azından 6 - 7 bin etmez mi? Bunun haricinde kasayı da yine aynı zararla 18'e satsam... Bir de fiyatlar giderek de artıyor tabii. Paraya...
  11. F

Yardım Ekran kartı kayıyor!!

Fotoğrafta görüldüğü üzere vidası çıkıyor. Demek ki hep duyduğum vida sesi buradan geliyormuş, diğer tarafları da böyle olabilir. Kasayı açıp parçaları çıkarıp vidalarını sıkmayı düşünüyorum. Bu konuda fikir verir misiniz? Buna ne sebep olabilir, hasar verir mi, bir daha olmaması için ne...
  12. F

Merhaba, Sistemi toplayalı bir ay bile olmadı, 3 hafta oldu zannedersem. Topladığım sistem şu şekilde: ASUS PRIME B660M-K D4 Intel B660 LGA1700 5333 DDR4 mATX Anakart...
Geri