FakirFukara isimli üyenin son içerikleri

1. F

Unlost Eco -Amd Ryzen 7500f-Gıgabyte Geforce Rtx 5060 Eagle Oc Ice 8gb

AMD için driver sorunları var diyorlar birde bayramda iyi indirim olursun diyorsun degilmi
  2. F

https://amzn.eu/d/0aPUv1al Buda ürünün linki
  3. F

Sizce bu sistem Alınır mı? aynı fiyata daha iyisi ölümü piyasa hakkında çok bir bilgim yok
  4. F

Abdullah Abi Nin Son Yaptığı Video Daki Sistem Alınır mı?

Ekran kartında. Dolayı emin olamadim Intel sonuçta daha yeni bu piyasaya girdi hiç güven vermiyor aynı fiyata başka iyi makul sistemler mi tercih etmeliyim etmeliysem öneride bulunursanız çok sevinirim
  5. F

Eski Laptopumda Ethernet Kopuyor

Merhabalar eskibir laptobum var acer aspire 5750g gforce now üzerinden oyun oynuyorum ama ethernetim bilgisayarı sıfırladıktan sonra kopmaya başkladı driver dan dolayı olduğunu düşünüyorum ama bulamıyorum yardım edin sabahtan beri uğraşıyorum
  6. F

Forum Özel Nedir Tam Olarak?

Fp video lsrindaki ler 1777388653 Fp video lsrindaki ler
  7. F

Forum Özel Nedir Tam Olarak?

abdullah abinin pc parçalarından almak istiyorumda dm den yazdım 6 saat tir cevap vermiyor sizce gördüdemi cevap vermedi yada benmi yalnış yere yazdım @Abdullah Hacıgül
  8. F

Gforce now uygulamasında ekran gidip geliyor sürekli

normal giriyodum uygulamaya eski bi laptop var bir kaç gündür uygulamayı açınca sadece uygulama penceresinde siyah ekran gidip geliyo sorun nedir ve nasıl çöze bilirim
  9. F

Monitör için tavsiye lazım

indirime giriyomu arasıra
  10. F

Monitör için tavsiye lazım

arkadaşlar malum fiyatlardan dolayı sistem toplayamıyorum gforce now dan oyun oynuyorum ama laptop ekranı kötü bana ucuzundan monitör önerebilir misiniz??
Geri