Neden olmaz hocam. Bende 1080p 25 inç dell var 280 hz. Ben alırken bu boyutta 2k yoktu. Güzel olur bence. Genelde rekabetçi oynuyorum. O tarz oyunlar için makul seçim, fiyattan bağımsız tabii ki.
Hepsiburada eskiyi getir yeniyi götür’de yurtdışı cihaz alınıyor mu ?
14 pro max var üzerinden 3 yıl da geçti herhangi bir hat kısıtı mevcut değil. Müşteri hizmetlerini aradım 3 yıl geçtiyse tr cihazı ile aynı değerlendirilir dedi, bir bilgisi olan var mı bu konuda ? Kapıda değişim ile almayı...
Ben bu kasadan aldım sinerji'den 4400'e fanları ayarlanabilir değil bilginiz olsun. Ayrıca ön panelde filtre yok gibi ve nasıl sökülüyor bulamadım yoksa sökülmüyor mu bilgisi olan var mı .?
1753440347
Alcağın kart 300 mm kasa 330 mm'e kadar destekliyor. Sorun olmaz
Zaten aptek magic dsf habire fiyat düşürüyorlar ben alcağım zamanda en uygun bu satıcıydı öyle denk geldi. Çizik göremedim
1751473590
Elbet pamuklara sarmalamasınlar da dümdüz sert kısma temas etmesi hoş olmamış :) tray olduğunu biliyordum da ne bileyim ufak patpatı bir tur dolasalar bile...
Bilgisayar topluyorum. Bugün 7800x3d işlemci geldi. N11 dsf bilgisayardan aldım öyle dümdüz kutuya koymuşlar altında yumuşak sünger tarzı hiç bir şey olmadan. Kutuda çizikler var ama işlemcide görünür bir şey yok. tüm parçalar daha gelmediği için deneyemedim de işlemci zarar görmüş müdür ya
Sistem topladım, bir iki saate siparişi vereceğim. Uyumluluk şuna dikkat et diyeceğiniz şeyler varsa beklerim
[H3 id='GALAX+GeForce+RTX+5070+1-Click+OC28.000+']GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC=28.000 ₺ [/H3]
7800X3D = 14.000 ₺
[H3 id='ASUS+TUF+GAMING+B650M-E+WiFi+DDR5+6400MHzOC++7.450+']ASUS...