falcon49 isimli üyenin son içerikleri

1. falcon49

Türk Telekom 1000mbps altyapısında Türknet mi yoksa Türktelekom mu ?

Ben Türk Telekom altyapısı üzerinden türknet kullanıyorum 1000 paketi yaklaşık 1 haftadır geçtim sorun yaşamadım hiç gayette iyi kendi modemimi kullanıyorm hız olarak da 1000 görmedim 920 maks geliyor
  2. falcon49

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Herkesin hoşlantısına göre değişir bu durum ben küçüklükten bu yana kullanıyorum 31 yaşındayım 2007’de falan başladım bu simülasyona ben profesyonel olarak uçuyorum yani kendini geliştirsen tabii ki daha fazla zevk alırsın YouTube’da yayınlar da yapıyorum ben arada yeni resim de koyalım buraya
  3. falcon49

MSI 4TB SPATIUM M461 Gen4 M.2 2280 SSD - 11.999,00 TL

Dram önemi yok bizim için en azından nebi usta iyi aydınlattı
  4. falcon49

7800x3d için soğutma önerisi

Ben ilk önce thermalright peerles assasin ile kullandım kullandığım dönemde gayet memnundum şimdi sıvı soğutmaya geçtim msi imza da var derece olarak 2 derece fark etti ama bende güçlendirme kiti var sıvı soğutma güçlendirme kitine daha iyi oturdu yoksa arada bir fark yok
  5. falcon49

🔥İndirim Voltix Monitör Tutucu 999 TL

düzeltildi o 35 inç olarak kalmış anlaşılırdı ya 😄
  6. falcon49

🔥İndirim Voltix Monitör Tutucu 999 TL

NB kadar iyi duruyor https://amzn.eu/d/3PaBi3k
  7. falcon49

Yardım Bu iki Ram çalışır mı ?

Yok mu fikri olan arkadaşlar
  8. falcon49

MSI ve GALAX ekran kartları seçimi hk

Ben de senin gibi çok kararsızdım ama fiyat olarak arada ciddi farklar var ben pişman olmadım sen de olmazsın sonuçta gpu önemli kanımca 1763480178 Bu arada yerinde olsam 5070 ti alırdım 5080 e gerek yok vram avantajı bile yok 2k için
  9. falcon49

MSI ve GALAX ekran kartları seçimi hk

Ben Galax kullanıyorum RTX 4070 ti süper açıkçası kart bu zamana kadar hiç üzmedi beni kolay kolay da ısınmadı
  10. falcon49

Yardım Bu iki Ram çalışır mı ?

Arkadaşlar merhaba bellek ram fiyatları malum size sorum bu iki bellek beraber çalışır mı herhangi bir sorun yaşar mıyım stabil 6000 MHz’de iki RAM’i çalıştırmayı düşünüyorum 6400 MZ olan RAM’i önceden almıştım 32 yapmak için 6000 olanını alsam sorun yaşar mıyım ikiside sk hynix Adata...
  11. falcon49

❌İndirim Bitti! Calvin Klein Ayakkabı 2,5k dan 1847e düştü.

Şu markaya bir tek ben mi ısınamadım ya yani ürünleri güzel de değil
  12. falcon49

Amazon Yapılan Yorum Nasıl Bulunur?

O konu hakkında bir fikrim yok 14 gün sonra başvuru yapabiliyorsun ona da daha başvuru yapamadım
  13. falcon49

Dönüş bekliyorum daha bisey yok ortada sürüyor heralde bu iş te baya
  14. falcon49

Sistemime ekran kartı olarak ne alabilirşm

Bence 5070 ti mantıklı 5080 de ek olarak vram yok şahsi fikrim
  15. falcon49

Aynen öyle ben de öyle sürekli yorum yaptım yorum yaptım baktım ki yayınlanmıyor sonra bıraktım 3.-4 gün sonra mail geldi yayınlanmıştır diye
Geri