falcon72 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Yardım MSİ MPG 274URF QD Monitörüm arada bir ekran gidip geliyor

hocam güncelleme yapınca usb falan takılımıydı onları çıkarmanız gerekiyordu sorun tam olarak ne bilemiyorum servisle bir görüşün isterseniz ben güncelleme yapmadım daha o takılı kalmıştır belki devam ediyormu hala durum
  2. F

Evet hocam oyundayken windows tuşuna basınca bekletmesinden bahsediyordum. Bende 2.1 çok güzel bir kablo var ama genelde g-sync düzgün çalışması ve görüntünün daha akıcı olması için herkes dp 1.4 kablosunun kullanılması gerektiğini yazmıştı. Bende kablo siparişi verdim yanlış mı yaptım dediğiniz...
  3. F

Teşekkürler hocam başka monitörlerde kullandım gerçekten bu çok güzel birde bir sürü ayar var onlarda ayrı güzel yalnız dp kablosuyla kullanmak lazım hdm biraz yavaş kalıyor oyunlardan çıkınca bekletiyor benım eskı monitorde oyleydı dp ye geçince hızlanmıştı bundada dp kablosu sipariş verdim direk.
  4. F

Sagolun hocam cevap icin monitor bugun geldi testlerni yaptm olu piksel ve diger sorunlar yok.Monitor o kadar canliki oyunda kör oldum resmen gozlerim agrimaya basladi fazla canli renkler ozel bir ayarlama yaptnzmi siz yoksa kendi ayarlarinimi kullaniyorsunz
  5. F

1730518930 Bu monitorden bende siparis verdim foruma bir bakaym dedim sizin mesajlari gördüm.Sorunu çozebildinizmi acaba yoksa durum hala aynimi daha gelmeden monitor bi strese girdim cunku bu sorun gercekten hosuma gitmedi:)
Geri