multithread testlerde benzer skorlarda kapışıyor, yakın bir arkadaşıma dün sistem topladık intel tercih etti almışken plus alalım dedim vatandan 270k plus...
ne alaka ya servis değişim raporu verdiyse, sende arızalanan ürünü itopyadan aldıysan o raporla her türlü değişim yapmak zorunda, stoklarında ürün varsa...
şu an intel tarafında sistem toplayacaksanız biraz daha bekleyip plus serisine yönelin, plus serisi ilk nesile göre gayet iyi iyileştirmelerle geldi, şu an...
şu an globalde resmi fiyatın bir tık üstünde bulabiliyorsunuz ülkemizde klasik tr pazarı çakal satıcılar ilk elden kime kakalayabiliriz fiyatlandırması...
bu fiyata kimse almaz ellerinde kalır bunu da bildiklerinden kısa zamanda indirimler gelir şu an ki fiyatlandırma rezaletinde ötesinde ultra 7 270k plus 299...
Plus işlemciler çok iyi performans göstermiş, resmi çıkış fiyatları hiç fena değil 250k plus hazır sistemlerin vazgeçilmezi olabilir, umarım bu resmi...
intel kullanıcısı olarak söylüyorum 7800x3d varken boş yere macera aramayın illa geçeceğim diyorsanız 16.nesili bekleyin 2027 ilk çeyrekte çıkacak
yeni...
Klasik yıldırma politikası uyguluyorlar 20 iş günü geçmesine rağmen arızalı ürün tamir edilemiyorsa yenisini veya muadilini göndermek zorunda siz vakit...
Ben aşırı beğendim dlss 5 ile görsel kalite arşa çıkacak. şu an sadece rtx 50 serisine geliyor ama bu teknolojinin tam anlamıyla randımanlı çalışması için...