Falcon78 isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim Milka Spread 350 GR 2 adet 179 TL

Tadı hiç iyi değil aman bulaşmayın milka ismine güvenerek almıştım ama bir daha sokmam eve o derece, Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu en iyisi
  2. F

50 serisi için en iyi driver hangisi

son çıkan 2 sürümde sorunsuz, 5080 ile 1060'tan bile düşük performansı aldığınızı belirtiyorsanız sisteminizi detaylı bir kontrol edin derim.
  3. F

Öneri Hangi 5070Ti modelini almalıyım?

zotac 50 serisinde malzeme kalitesini arşa çıkardı özellikle solid serisi acayip kaslı bir kart amp'den bahsetmiyorum bile alabiliyorsanız solid güzel tercih olur diğer taraftan palit gamerock'da güzel kart onun dışında msi ventus shadow falan aman ha bulaşmayın pişman olursunuz
  4. F

Çözüldü✓ Hangi Rtx 5080 Alınmalı?

50 serisinde 5060 ti 16gb, 5070 ti ve 5090 dışında diğer modellere yönelmeyin çünkü ara modeller gelecek yıl bitmeden, 5080 alacağınıza gidin 5070 ti alın 60 serisine kadar fersah fersah idare eder. şimdi 5080 alanlar 7-8 ay sonra keşke almasaydım diyecekler. 40 serisinde yaşandı çünkü bu...
  5. F

İtopya sipariş rezilliği 😀

itopya'dan mağazadan bir şey alacaksanız alın e ticaret kısmına bulaşılmaz yani cidden ssd alan birine nasıl klavye mouse gönderdiniz cidden pes doğrusu
  6. F

Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Hdmi 2.1 kullanıyorken Gsync açılıyor mu kullanan var mı bu şekilde
  7. F

360mm sıvı soğutma önerisi

Kasan uyumluysa Arctic Cooling Liquid Freezer III 360 A-RGB radyatörü çok geniştir bir çok kasa'da uyumsuzluk sorunu yaratabilir.
  8. F

❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

Şöyle söyleyeyim ben her zaman osd tuşundan mutlaka monitörün gücünü kapatan birisiyim. bu durumu'da o zaman fark ettim. kısa süreli kullanımda güç kapat denilince ışık hemen sönüyor ama 4 saat ve üstü kullanımda güç kapat dediğimde ışık sönmüyor 10-15 dk sonra güç kapat dediğimde ışığın...
  9. F

1)piksel kaydırma otomatik çalışıyor ayarı yok masaüstü kullanımda dikkatlice bakarsan mutlaka piksel kaydırma işlemine denk gelirsin msaüstü kullanımda 2 saat arayla bariz fark ediyorum piksel kaydırmaları çoğu kişi bunu problem zannediyor ama değil piksel yanığı olmaması için bir önlem 3) 4...
  10. F

%100 katılıyorum arkadaki joystik sağlam değil öyle tuşa basmak için sağlam abanmayın çok hassas yapmışlar fazla baskı uygulamayın
  11. F

yukarıda ki mesajlarımda yazdım yeni nesil oled'leri yakmak için çok uğraşmanız lazım, ilk nesil oled'ler gibi değil çok fazla koruma var hem yazılımsal hem donanımsal anlamda benim kullanım sıklığım hafta içi akşam 21-01 arası hafta sonu genelde 10-12 saat açık yada akşamları 7-8 saat açık...
  12. F

parlaklık bende düşük 50 üzerinden 10 yada 15'de olabilir çok yüksek parlaklık sevmiyorum genel anlamda gözümü yoruyor önceki lcd monitörde'de 100 üzerinden 20'de kullanıyordum profil anlamında windowsun hdr calibration + hdr açık renk 35'te resim modu orijinal'de kullanıyorum
  13. F

20k'ya oled çok iyi fiyat oled başka dünya standart IPS,VA panelli monitörlerle karşılaştırmayın, sabit görüntüde çok bırakmamaya çalış dedim ama monitörde zaten bu konuda koruma var kafam ilk nesil oledlere gitti 10 dk sabit bırakırsan (video, film izleme durumları hariç burada media süreci...
  14. F

o fiyata gelmez samsung türkiyede biliyor satamazlar hayatta tr'ye özel fiyatlandırma ile gelir bence 40-50 bandında satılır
  15. F

sürekli sabit görüntüde bırakmamaya çalış özellikle masaüstünde, olur diyemem olmazda diyemem ama şu kesin yeni nesil OLED'ler ilk nesil gibi değil, ilk nesil OLED'lerde yanma sorunlarının olmasının temel nedeni bu konuyla ilgili hiçbir geri bildirim süreci yoktu, normal monitörler gibi...
Geri