Falcon78 isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim RTX™ 5090 WINDFORCE OC 32G 3 Fanlı 135.438,64TL VDFKSZ 6 TAKSİT

iş dışında, sadece oyun amaçlı şu kartlara para vermeyin cidden bu paralara 5070ti 5080'li sistem illaki denk gelir.
  2. F

❌İndirim Bitti! ASUS TUF RTX 5070TI - Amazon Germany - 55554

gümrük mevzuatından haberdar olmayan bir arkadaşımız açmış konuyu galiba bu tip ürünler satışa açık durumda olsa bile alınca direk iptal oluyor, şaş kaza gönderilirse gümrükte ürün kadar vergisi cartı curtu ile noterde uğraşırsınız üstüne garantisi de burada geçmiyor.
  3. F

❌İDDİA: NVIDIA, RTX 50 SUPER SERİSİNİ SÜRESİZ ERTELEYEBİLİR

Ces'de duyurulmazsa bilin ki SUPER serisi diye bir şey gelmeyecek, duyurulacak olsa normalde şimdiye kadar 3.parti firmaların kartların görselleri vs mutlaka sızdırılırdı şu an bilindik donanım sitelerinde hiçbir haber yok
  4. F

Yeni aldığım anakart pin yamuldu yine

bu soket pinleri ha diyince yamulacak kadar dayanıksız yapılmıyor. elimden çok anakart geçti hem intel hem amd tarafında işlemciyi doğru oturtuyorsanız bir şey olmaz işlemci montajı veya demontajı gibi durumlarda biraz hassas ve dikkatli davranmak gerekiyor. eğer ince işçiliğe yatkınlığınız...
  5. F

Tandem oledler de sorun var mı

OLED teknolojisi yıldan yıla çok iyi geliştirmeler ile farklı seviyelere gidiyor, bu gidişle klasik aydınlatmalı monitörlere 5 yıl sonra veda edersek şaşırmam pazarda yine uygun maliyet adına bir şekilde kalır ama pazarın çoğunu OLED'ler oluşturur. OLED'in tadına varan bir daha IPS, VA panele...
  6. F

🔥İndirim 90cm yılbaşı ağacı+süsler+kar spreyi 389₺

malum kitleye inat aldım süsleyeceğim
  7. F

Ucuz 5080 vs Pahalı 5070 Ti

59k'ya 5070ti mi alınır o fiyata 5080 bulunur
  8. F

🔥İndirim Rabbido 16 GB 6000 MHz DDR5 Ram [Ön Sipariş] 7499TL

CL46 koşarak uzaklaşın
  9. F

2TB HDD 3799 AMAZON.COM.TR

performansı fena değil 2 gün önce teslim aldım yazma değeri 100-130 arası sürekli
  10. F

Tandem oledler de sorun var mı

şu an oled panel alacaksanız tandem oled tavsiye ederim. oled paneller içerisinde en dayanıklı panel türü, verimlilik anlamında şu an bu seviyeye ulaşan bir panel daha yok.
  11. F

40 BİNE KADAR 27 inç OLED ÖNERİSİ

oled monitör alacaksanız 4.nesil primary tandem veya 4.nesil qd-oled tercih edin.
  12. F

Cloud 2 den geçilebilecek kulaklık önerisi

Cloud 3 S kullanıyorum geçtiğimiz ay geçtim aşırı memnunum ses konusunda cloud serisinin üstüne tanımam
  13. F

RTX 5xxx serisine 2026da büyük zam gelecek!!

önümüzde ki dönem 50 serisi ciddi anlamda bulunamaz noktalara gelecek şu an firmalar ellerinde ki stokları bitiriyor sonrası malum, super serisi içinse şu an hiçbir gelişme yok nvidia çıkarabilir ama stoklara 1-2 şer anca girer şu aşamada benim tahminim super serisi es geçilecek gibi duruyor.
  14. F

Yardım Gskill 2x32 64gb Ram Neo RGB 6000Mhz CL32 Sıfır Ram bu fiyata alınır mı?

sana 64 gb diye başka bir şey göndermesin, pg'ye güven olmuyor sen yinede dikkatli ol şaş kaza ramler gerçekse tüm testlerini yap arızalı modül olabilir. kimse şu zamanda bu kit ramleri o fiyata vermez
  15. F

1440p Oled monitör için Ekran kartı.

5070 ti uzun vadeli düşünüyorsan
Geri