Falcon78 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Çözüldü✓ Sizce Intel 270K Plus Alınır mı?

öncelikle tam olarak ihtiyacı nedir onu netleştirmesi lazım 1) oyun amaçlı kullanacağım (9800x3d) 2) ara sıra oyun + günlük kullanım ve iş amaçlı kullanacağım (270k Plus) Ancak şunlarıda göz önünde bulundurması gerekir 9800x3d alırsa am5 platformu sayesinde uzun ömürlü yeni duyrulacak amd...
  2. F

TRAY 7800X3D ÜZERİNDE LEKE

tray işlemcilerde normal böyle şeyler kutuluda ki gibi tertemiz cillop gibi bir şey beklemeyin traylar olduğu gibi hiçbir koruma önlemi olmadan tepsiyle OEM firmalarına ulaşıyor.
  3. F

Öneri Monitör Tavsiyesi: Gigabyte ve ROG Deneyimlerim

Tandem OLED'de hangi marka alırsan al gray banding var malesef bunun çözümü QD-OLED kullanmak onda da siyahlar net değil morumsu her iki paneli de kullandığımdan biliyorum burada bir yerden feragat edilmesi gerekecek takdir kullanıcıda ben oyumu tandem oled'den yana kullandım sebebi'de enerji...
  4. F

Çözüldü✓ Asus prime b650m-r yamuk pin

şaş kaza elin parmağın çarpsa eğilse baya bir pin eğilir deforme olur gördüğüm 2 pin'de sıkıntı var gibi bu şekilde gelmiş olmasın
  5. F

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Hynix A die ramler çeşitli zamanlamalar ile 8000 mhz çok rahat çıkıyor ama bir dipnot bu ram özelinde çok ısınır bu, komple rgb ile kaplamışlar bloğu adım adım gidin yoksa bir anda dramleri elinize alınırsınız
  6. F

Hyperx Cloud III S Wireless alinir mi?

kasım ayından bugüne Cloud 3S kullanıyorum malzeme kalitesi anlamında çok başarılı rahat ve konforlu bir kulaklık ama yazılım kalitesi berbat sürekli bir bug çıkıyor uygulamada betayı kurun diyor betada da problem çıkıyor surround kendiliğinden disable oluyor falan
  7. F

HyperX Cloud 3S Mikrofon Sorunu (NGENUITY & DTS Unbound)

https://row.hyperx.com/tr/pages/ngenuity dostum buradan beta olmayan versiyonu indirip dene beta'da bazı şeyler net çalışmıyor çünkü
  8. F

HyperX Cloud 3S Mikrofon Sorunu (NGENUITY & DTS Unbound)

Uygulaması stabil değil malesef bu kadar güzel kulaklık yapıp yazılımda bu kadar batırmak tam kingstonlık hareket olmadı nihai sürümü kurup deneyin
  9. F

BOZULAN 13600kf BOXED İŞLEMCİM İÇİN TEDARİKÇİ FİRMA DESTEK VERMİYOR

intel'den rma süreci başlat distribütörle falan uğraşma 2 hafta içinde yeni işlemcin gelir, intel türkiye ofisi var istanbul arnavutköyde oraya göndereceksin ama onun öncesinde dediğim gibi intel support üzerinden yaşadığın problemle ilgili kayıt açman gerekiyor intel müşteri hizmetlerinin...
  10. F

🔥İndirim Intel Core Ultra 7 Processor 270K Plus 16.499TL

çok iyi fiyat multitasking performansı amd'nin 40 bin tl'lik işlemcisiyle aynı, plus serisi gerçekten performans anlamında çok iyi, hynix a die ram'le kullanırsanız çok çok daha iyi performans alırsınız, a die 6400 cl32 ram xmp ramler, rahat 7200 cl36 çalışıyor denendi benim önceliğim...
  11. F

Intel Ultra 7 270K Plus 17.639 TL !!

270kplus taş gibi işlemci oyun performansı'da fena değil iyi bir soğutma ile muazzam değerler veriyor bu arada ürünün tray işlemci olduğunu belirteyim, tray işlemcilerde resmi intel garantisi yok
  12. F

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3D Tray kuponla birlikte 21.199 TL ! (PttAVM) - GÜNCELLENDİ

adı sanı duyulmamış yerlerden 3 kuruş kar edeceğim diye ürün alıp riske girmeyin yarın bir gün işlemcide problem olur uğraşır durursunuz.
  13. F

I5 14600kf almak mantıklı mı?

intel tarafında 13. ve 14. nesile artık bulaşmayın gereğinden fazla güç çeken ve ısınan bir seri, bios'da biraz vakit ayırmanız işlemciyi dizginlemeniz lazım, prof değilseniz zaten o işlere bulaşmazsınız , yoksa yükte 80-90'ları falan görüyorsunuz, bu seride işlemci almaktansa anakart...
  14. F

7800x3d mi 9800x3d mi almalı

sen işlemciden önce ekran kartını değiştir 4k monitörde işlemcinin pek bir esprisi yok ortalama seviyede bir işlemcide gayet yeterli oluyor
  15. F

BetaPlus Garanti Süreci Hakkında Ne Yapmam Gerekiyor

yani sıfırı yoksa 2.el ürün göndermekte tam bizim ülkenin satıcılarına layık hareket olmuş
Geri