Falcon_1 isimli üyenin son içerikleri

1. F

TYT Matematik ve Problemlerde nasıl bir yol izlemem gerekir?

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
  2. F

Hayır hocam.Meslek lisesinde siber güvenlik okuduğum için İTÜ veya GTÜ'de Siber Güvenlik Analistliği ve Operatörlüğü bölümünü hedefliyorum. 1734180741 Çözmemi önerdiğiniz kitap veya dinlememi önerdiğiniz bir hoca var mı acaba?
  3. F

Herkese iyi günler dilerim.Bu zamana kadar çok çaba sarf etmeme rağmen tyt matematiğim hala iyi bir durumda değil.Sadece TYT gireceğim için AYT çalışmayacağım.Netlerim genel olarak 50-53 arasında dolanıyor.Töder'de 60 gördüm ancak daha sonra göremedim maalesef.ÜçDörtBeş,Özdebir sınavlarındada...
  4. F

Matematik netlerim artmıyor ne yapmalıyım?

Anlaşıldı hocam sağ olun. 1729783667 Tamamdır hocam sağ olun.
  5. F

Hocam temel sıkıntısı çeken bir adamdım.Hocamın tavsiyesiyle ilk başta matematiğin ilacını çözdüm ve sonra karekök 0 ile tekrar yaptım ve ikisindede karekök e kadar gelmiştim.345 i de yeni aldım.Bu ara tatilde yapabildiğimin en iyisini yapmak istiyorum. 1729777599 Estağfurullah hocam.Çok...
  6. F

Çok sağ olun hocam değerli tavsiyeleriniz için. 1729777378 Sağ olun teşekkür ederim değerli tavsiyeniz için. 1729777413 Tavsiyeniz için çok sağ olun.Hemen bakacağım.
  7. F

Teşekkür ederim.
  8. F

İyi günler dilerim.Sadece TYT sınavına hazırlanıyorum şu anda genel netim 46-50 arası.Matematik ise çok dalgalı.Bir denemede 10 bir denemede 5 geliyor.Soru bankası olarak karekök sıfır ve acil matematiğin ilacı çözdüm.(İlk 12 konu bitti şu ana kadar)Ancak güvenemiyorum kendime.Sanki olmayacak...
  9. F

IP Bağlantı Kurulamıyor Hatası

Staj yaptığım işyerinde patron resim dosyalarını ağ üzerinde paylaşmaya çalışıyor.Dosyalar başka bilgisayarlara aktarılabilirken bir bilgisayarda bağlanmaya çalışıldığında ip bağlanamıyor hatası veriyor.Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. F

TYT'de nasıl bir yol izlemem gerekir?

Tamamdır hocam sağ olun tekrardan tavsiyeleriniz için.
  11. F

Sağ olun hocam tavsiyeleriniz için.Paragraf sıfırın yarısındayım.Matematiktede karekök sıfır ve matematiğin ilacından gidiyorum.Diğer tavsiyelerinizide uygulayacağım inşallah süreç içerisinde.Sağ olun.Bir şey daha sormak istiyorum,ek puan ne kadar ileri atabilir?
  12. F

Herkese merhaba,iyi günler dilerim.Meslek lisesi öğrencisiyim.Ağ işletmenliği ve siber güvenlik dalını okuyorum.Üniversite hazırlık programındayım.Sorum şu olacaktı;hedeflediğim bölüm İTÜ Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulu.Tyt'de şu an 40 netteyim hedefim ise 80-85 net.Nasıl bir yol izlemem...
Geri