Merhaba. Aile evindeyim internet telefonda berbat çekiyor. 75mbps mevcut. Türknet'te destek talebi açınca sorun olmadığı görünüyor. Acaba modemden dolayı mıdır? Tek kişide bağlansa çekmiyor, aşırı yavaş. Sizce bundan dolayı mıdır?
[H3 id='Zyxel+VMG8825-T50K']Zyxel VMG8825-T50K [/H3]
Bunu almayı...
Ekran görüntüsü bıraktım 4GB'yi geçersem problem olur mu? Amacım sadece grafiklerin çok daha iyi olması. FPS açısından bir sorunum yok. Sizinde önerdiğiniz bi ayar var mıdır?
Ryzen 3 3300X + GTX 1650 + 16GB RAM
Forza 5 i düşünücem önceki laptopumda oynuyordum ama çok kasıyordu diye rahat etmiyordum. Alma sebebim arkadaşlardı zaman geçiririz falan diye girmiyorlar tek kaldım. Satma sebebim bir bu, iki de sınav senem olduğu için aile evinde manyak bir baskı var. Bilemedim hikayeli oyunlar çok sarmıyor...
Dostlar sınav senemdeyim büyük ihtimalle mezuna bıraktım. Sistemimi daha 1 hafta önce topladım. Ama oyunsuz kaldığım için çok hızlı sıkıldım. Büyük ihtimalle de ay sonuna kadar sistemi satmış olurum. Satana kadar zaman geçirebileceğim mümkünse RP veya RPG oyunları önerirseniz sevinirim. Lol...
Valla hocam mezun senemdeyim. Mevcut arkadaşlarımda asosyaller hiç evden çıkan tipler değiller. Bende bunlarla arkadaş oldukça onlara benziyorum. Ayda 2 kere falan anca okeye gidiyoruz ondada her an insta'da reels kaydırıyorlar. Yeni arkadaşlar bulmak için hemde kendim evden kopmak için satmayı...
Başkanım psu'yu indirimlerle 637Tl'ye, anakartı 2024Tl'ye, m2 ssdyi 402 tl ye aldım. Hepsini indirimlerle topladım. Çok yenilemek veya yenisini almak gibi bir amacım yok. Arkadaşlarla takılmaya diye aldım, elemanlar aktif olmamaya başladı. Biraz elimde patladı yani. Tek tek satsam 9bin i buluyor...