falkON isimli üyenin son içerikleri

1. F

Donanım Arşivi Mini PC

dostum o iş için laptop diye bir ürün var :D böyle sırt çantasına falan bile sığıyor hem de hafif oluyor :D
  2. F

Donanım Arşivi Mini PC

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-hp-mini-itx-gtx-1650-1302503893/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-dos-3d-printing-mk4-interlocking-mini-itx-bilgisayar-kasasi-1275172155/detay...
  3. F

Donanım Arşivi Mini PC

ekran kartı için bütçeyi sormak istedim aslında, full sistem için konuşursak 20k ya ikinci el kart vs bakmak lazım. bir de ne amaçla kullanacaksın
  4. F

Donanım Arşivi Mini PC

bütçe nedir?
  5. F

🔥İndirim 3 Adet Abc Deterjan Çamaşır Suyu 65₺🔥🔥

yeni almıştık da dursun yine de kenarda zarar gelmez kullanılıyor
  6. F

Donanım Arşivi Mini PC

low profile veya tek fanlı kart modellerine bakabilirsin fakat hiçbiri onun kadar olmayacaktır. o kart bildiğin bu iş için üretilmiş gibi düşünebilirsin
  7. F

🔥İndirim Gigabyte RTX 5060 Aero Oc 8g 18.299 TL (3 Fanlı, Beyaz Model)

beyaz ve 3 fanlı olarak uygun fiyat. yoksa hepinize katılıyorum
  8. F

🔥İndirim Gigabyte RTX 5060 Aero Oc 8g 18.299 TL (3 Fanlı, Beyaz Model)

Gigabyte RTX 5060 Aero OC 8G https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-rtx-5060-aero-oc-8g-8gb-gddr7-128-bit-dlss-4-ekran-karti-p-58395 3 fanlı modellerde en uygun fiyata sahip ve ayrıca beyaz olduğu için paylaşıyorum. (2 fanlısı 16.600 lira (beyaz)) 3-4 ay önce eşime ve kendime alırken 22...
  9. F

Bu Oyuncu Sistemi Nasıl Olmuş ?

dostum kusura bakma ama ismini progamer06 yapmak için konuya biraz fazla uzak gibisin. başta arkadaşlar anlamamış ondan sana sormuşlar fakat zaten yazdıklarını okuyan birisi ai konusundan ne kadar uzak olduğunu anlayabilirdi. tarayıcıdan ya da fark etmez kendi bilgisayarında uygulama olarak...
  10. F

Yardım MSI I360 Vs Corsair Nautilus

hocam selamlar nedense kafamda bir yerlerde coreliquidlerde pompalarda kronik vardı gibi bir bilgi kalmış. arctic sesten dolayıysa doğrudur sesli ama kasa masa üstünde değilse rahatsız etmez. düzenleme: doğru hatırlıyormuşum MSI MAG CoreLiquid serisi (özellikle 240R ve 360R modelleri), soğutma...
  11. F

Lıan Lı Vector V100mıx Mini Alınır mı??

fansızı gaming gecesinde 2.000den gitti. şuanki fiyat için 700 lira farkla değil 4 fan normalde 1 tane bile lian li fan alamazsın. 3kya fanlı olanı alman daha makul olur. anakartının boyutuna uygun mu diye kontrol et mutlaka. bende e-atx anakart olduğu için e-atx olan büyüğünden aldım ve aşırı...
  12. F

Bu Kasa 2. El Kaça Alınır?

valla ölücüsün denmesin diye 5ten fazla vermemeye çalışırdım dedim :D yoksa gayet olur fiyatına olmuş. güle güle kullan
  13. F

satıcıysan 7.000den koyulur. pazarlıkla ihtiyacına göre 5e kadar düşebilirsin. alıcısı olsam 5ten fazla vermemeye çalışırdım. genelde 2. elde gitmiyor çünkü kolay kolay. satıcıya pusu kur teklifleri gör :D reddettiği teklifleri görmek lazım, acilse direkt ona göre fiyatı varsa alabildiğin kadar...
  14. F

-kasanın durumu -fanların durumu -psu durumu satan neden satıyor? fatura garanti var mı?
  15. F

Öneri 5k Civarı Klavye Önerisi

Aula'nın manyetiklerini tercih edebilirsin bir çok çeşidi var zaten hangisi sana uygunsa
Geri