falkON isimli üyenin son içerikleri

1. F

100k Bütçe Sistem Önerisi Monitör Dahil

9070xt ye baktım ekledim şimdi, onda var 32 gb seçenekleri
  2. F

100k Bütçe Sistem Önerisi Monitör Dahil

https://www.incehesap.com/meder-x-oem-paket-fiyati-83129/ görmedim ama bu paylaşılmış mı bilemedim, şimdilik 7k bütçe kalır şöyle 8-9a da 2k monitör alırsın. ram sonradan bi +16 yaparsın. soğutucuyu değiştirmen gerekebilir, bir de 500 lira farkla anakartı msi yapabilirsin bir de 7500x3D olan...
  3. F

Çözüldü✓ Hava Soğutucu Kutu İçeriği Eksik mi ?

bir görselini atma imkanın var mı
  4. F

Twitter X Hesabım Çalındı Ne Yapmalıyım?(Hesabı Kurtardım)

sizinki yine iyiymiş arkadaşın 5 takipçili hesabını çalıp esc* hesabı yapmışlar :D güncel takipçisi de 7 olmuş
  5. F

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

bu üsttekinin parmak kadar bir şey olduğunu biliyor değil mi herkes :D
  6. F

bence hep birlikte bir ürüne yüklenelim yine :D
  7. F

Sistem Güncelleme Tavsiyesi

bende de 5800x3d var, ikinci el de insanlar 9800x parası istiyor delirtiyorlar insanı ama satabiliyorsan gerçekten o paralara, üstüne neredeyse hiç eklemeden anakart ve 7800x3d alabilirsin. bir tek ram için para vermiş gibi olursun. bütçe nedir üstüne ekleyecek misin? eklerim dersen...
  8. F

Twitch-Kick ve Tiktok Hangisinde Yayın Açmak Mantıklı

bir kaç aydır kickte oyun kaydı tutalım diye yayın açıyorum herhangi bir kitlem olmadığı için kendi kendimize sadece kayıt tutmuş oluyoruz. kitlen varsa kick, yoksa tiktok + youtube olabilir gibi duruyor
  9. F

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

valla şu an atk aldık deniyoruz bakalım, malzeme kalitesi iyi değildi. muhtemelen bunun da farkı yoktur hepsi çin malı sonuçta
  10. F

Yardım Max 2k Acil Mouse Önerisi

glorious bakabilirsin gönül rahatlığıyla o bütçelere
  11. F

🔥İndirim Hb Adidas Ayakkabılarda Sepette %50 İndirim

çok teşekkürler alacak olanlar alacağı ürünün piyasa fiyatına da baksın bazı ayakkabılar zaten 2.200-2.400 bandında ona rağmen 4.000 lira yazıp %50 indirim ile 2.000 yazmışlar gördüğüm kadarıyla. 4 bin liralık ürünü 2bine alıyorum diye düşünmeyin direkt
  12. F

çok tartmaya kalkmasınlar bence, alt limitli olursa bu sefer kim bilir kaç tane thh'ye dilekçe gidecek farkında değiller belli ki :D
  13. F

ben arkadaşın öyle "Demek ki neymiş bir şey aşırı ucuzsa atlamamak gerekiyormuş." diye alaycı tavrına karşılık olarak söyledim.
  14. F

alsak kardaydık, alamadık zararımız yok diye bakıyoruz. vatandan o paralara ddr5 ram alabilseydim mesela okeydi, alan aldı şimdi karda
  15. F

hocam, çalıştığım firmada müşteri memnuniyeti için çalışan bir ekipteyim. firmamızın şikayetvar puanı 75+ ve her şikayet edenle birebir ilgileniyoruz. anında yorum ile cevaplayıp geri dönüş yapıyoruz. şu görüntünün özet; biz müşterimizi takmıyoruz demek oluyor.
Geri