https://www.incehesap.com/meder-x-oem-paket-fiyati-83129/
görmedim ama bu paylaşılmış mı bilemedim, şimdilik 7k bütçe kalır şöyle 8-9a da 2k monitör alırsın. ram sonradan bi +16 yaparsın.
soğutucuyu değiştirmen gerekebilir, bir de 500 lira farkla anakartı msi yapabilirsin
bir de 7500x3D olan...
bende de 5800x3d var, ikinci el de insanlar 9800x parası istiyor delirtiyorlar insanı ama satabiliyorsan gerçekten o paralara, üstüne neredeyse hiç eklemeden anakart ve 7800x3d alabilirsin. bir tek ram için para vermiş gibi olursun.
bütçe nedir üstüne ekleyecek misin?
eklerim dersen...
bir kaç aydır kickte oyun kaydı tutalım diye yayın açıyorum herhangi bir kitlem olmadığı için kendi kendimize sadece kayıt tutmuş oluyoruz. kitlen varsa kick, yoksa tiktok + youtube olabilir gibi duruyor
çok teşekkürler
alacak olanlar alacağı ürünün piyasa fiyatına da baksın bazı ayakkabılar zaten 2.200-2.400 bandında ona rağmen 4.000 lira yazıp %50 indirim ile 2.000 yazmışlar gördüğüm kadarıyla. 4 bin liralık ürünü 2bine alıyorum diye düşünmeyin direkt
hocam, çalıştığım firmada müşteri memnuniyeti için çalışan bir ekipteyim. firmamızın şikayetvar puanı 75+ ve her şikayet edenle birebir ilgileniyoruz. anında yorum ile cevaplayıp geri dönüş yapıyoruz.
şu görüntünün özet; biz müşterimizi takmıyoruz demek oluyor.