fame17 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Araba gaz yememe problemi

Hocam evet ama stop edip çalıştırınca tamamen normale dönmesi aklıma yatmıyor
  2. F

Teşekkürler
  3. F

Akü sağlıklı diye düşünüyorum tek marş sıcak soğuk alıyor direk
  4. F

Merhaba, 2012 Chevrolet cruze 124hp, aracımda şöyle bir problem var araç gaz yemiyor yürüyor 30 40 km hıza çıkıyor yavaş yavaş ama gaza basınca devir yükselmiyor gaza basıyorsun araba leş asla hızlanmıyor , ve boşta gaz bastığım zaman gecikmeli gaz veriyor ayağımı çektikten sonra gaz veriyor...
  5. F

LAPTOP BİLGİ TAVSİYE ACİL

Çok teşekkürler hakkını helal et kardeş iyi geceler
  6. F

anladım teşekkürler, hocam benim attıgım i5 1235u olan laptop 11.500 o yüzden biraz düşünüyorum senin attıgın daha iyi ama fiyat tam üst limite çıkıyor 1500 tl oynuyor. i5 1235U hakkında bi fikrin var mı kötüdür veya iyidir tarzı
  7. F

heh tamam hocam teşekkürler. hocam 12- 13 k bandında harici ekran kartlı laptop bulunur mu ? bu bana attıgın laptoptan daha verimli olabilecek yoksa bumudur diyosun.
  8. F

yok ona bakmadım benchmarkta altta detaylarda 2 ghz gözüküyor 1728418945 temel saat hızı kısmında 2 ghz gözüküyor
  9. F

hocam sana son bir sorum olacakta benchmarktan baktımda orada işlemci, senin attıgın 2 ghz olarak gözküyor normalde 4.40 değilmi intelde öyle çıkıyor
  10. F

çok teşekkürler, hocam freedos olarak gelen laptopa windows atmak çok zahmetli bir iş mi?
  11. F

teşekkür ederim tavsiye için, intel işlemcili tercih ediyorumda hocam buna bir bakar mısın bu alınır mı...
  12. F

Merhaba 2 laptop arasında fikir almam gerekiyor veya bu fiyatlara daha verimli bir laptop öneriniz varsa tavsiye alabilirim...
  13. F

Amazon prime üyelik indirim

monitöre çıkıstı param 15 yasındayım :D kendim kazandım alıyorum ekstra bir seyler harcama yapamam
  14. F

birader ben fakirim belki
  15. F

merhaba amazon prime ücretsiz 1 ay üyeliği başlatıp , amazon prime özel indirimden faydalanarak monitör indirimi alabilir miyim 30 gün sonra iptal edeceğim üyeliği
Geri