fanailla isimli üyenin son içerikleri

1. F

Hyte Y70 Kasa ve Sıvı Soğutma Uyumu

Selamlar, Hyte Y70 kasa alacağım ve işlemciyi soğutmak içinse Gigabyte Aorus Waterforce X II 360 mm sıvı soğutma alacağım. Sorun şu kasanın 3 yan, 3 alt olmak üzere 6 içeri üfleyen; 3 üst, 1 arka olmak üzere 4 egzoz fanı var. Daha doğrusu yok, onu da satın alacağım mecbur :D . Neyse asıl sorun 3...
  2. F

Hyte Y70 Touch Kasa İçin F/P Kasa Fanı ?

Hocam bu arada bir şey sorabilir miyim ? Ben bu sistem de Gigabyte Aorus Waterforce X II 360 sıvı soğutma kullanacağım ve bu sıvı soğutmanın radyatörünü nereye koyacağımı bilmiyorum, yukarı koysam oraya koyacağım 3 fanı nereye koyacağım, aşağı koysam sağlıksız. Bilginiz varmıdır?
  3. F

Önerdiğiniz fanlar benim için gayet yeterli, terste takabilirim sorun yok,yine dediğiniz gibi biraz bekleyip stokları takip edeceğim öneriler için teşekkürler hocam. 1745352430 Gördüm hocam bunu, aklımda bu vardı, Artics'in iyi marka olduğunu da biliyorum, tercihler arasında, size de öneri için...
  4. F

Öncelikle Merhaba, Hyte Y70 Touch kasa almayı planlıyorum ancak kasa da fan yokmuş. Ben kasa fanından hiç anlamıyorum, buraya sorayım dedim. Fanlar 3 önde, 3 üstte, 1 arkada olmak üzere toplam 7 adet olacak. Çok para harcamak istemiyorum, görevini iyi yapabilecek F/P fan tavsiyesinde...
  5. F

4K Oled Monitör Arıyorum Yardımcı Olur musunuz?

teşekkürler hocam,öyle bir şey varmış gerçekten,yararlanmaya çalışacağım.
  6. F

RTX 5090,Ryzen 9 9950x3d'li sistem nasıldır?

Öneriniz var mı ? en az %75 olan tüm klavyelere açığım hocam.haklısınız klavye biraz gereksiz pahalı.
  7. F

4K Oled Monitör Arıyorum Yardımcı Olur musunuz?

Merhabalar,daha önce toplayacağın sistemle ilgili bir konu açmıştım,sağolsun forum yardımcı oldu ancak monitör konusunda karasız kaldım ve yeni konu açmaya karar verdim.Aklımda 2 model var,bu modelleri değerlendirirseniz sevinirim,önerilere de açığım; Dell Alienware AW3225QF 42.485 TL...
  8. F

Teşekkürler tekrardan,muhtemelen HS80'ni tercih ederim o zaman .
  9. F

önerilere göre değiklikleri yaptım,teşekür ederim :D Hocam önerileri dikkate alıp değişiklikler yaptım ancak bildiğim kadarıyla artics nova pro,hs80 den daha çok tercih edilen daha üst düzey bi kulaklıktı,teşekkür ederim :)
  10. F

Ram konusunda tavsiyenizi dikkate alacağım,kasa konusundada kasadan zaten hala emin değilim ve haklısınız,bir model öneriniz varsa bakabilirin 1744464443 bi bakayım.
  11. F

teşekkür ederim.hyte y70 yi bilmiyordum,güzel bir kasaymış inceleyeceğim.V3 Proyla zaten çok yakınlar diye biliyorum,Artics Liquid Freezer 3 galiba daha iyi bir tercih olur bakacağım
  12. F

Merhabalar yaklaşık bir ay önce bir sistem toplamaya karar verdim,bütçem her şey dahil 340.000 TL Aşağıdaki sistemi topladım ve forumda bunu doğrulamak istedim. Toplam 340.000 TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerinize açığım; **Ekran Kartı- Fiyat: 125.999 TL Model: Palit RTX 5090 **İşlemci-...
Geri