farecuval isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim Montech Gf120r V2 Argb 120mm Kasa Fanı (3’Lü Set) – Reverse Blade 1849tl

O zaman lokma takımı bulayım alttan vidalamak için. Benim sıvı soğutucunun kullanım kılavuzunda ve bu soğutucunun izlediğim videolarında hep bu şekilde montajlamışlardı, ben de öyle yaptım. Terman macun yenileyeceğim zaman değerlendireyim. Teşekkürler.
  2. F

🔥İndirim Montech Gf120r V2 Argb 120mm Kasa Fanı (3’Lü Set) – Reverse Blade 1849tl

@GGbaba Bayramdan dolayı fanlar bugün geldi. Hatırlarsan bizim kasa ve fanlar aynıydı. Bir fanı üste monte ettiğin için danışmak istiyorum. Bu kırmızıyla işaret ettiğim plakayı sökerek mi vidaladın? Kasayı çok dağıtmak gerekiyor mu?
  3. F

🔥İndirim Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24 44.134 Tl

Teşekkür ederim. Dp 1.4 olması sorun mu? Chatgpt 3-4 yıl için yeterli dedi.
  4. F

🔥İndirim Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24 44.134 Tl

@Tayfunns Üstad bunun 27'' muadili var mıdır? Son nesil bir oled almak istiyorum. Yoksa bunu sipariş etmeyi düşünüyorum. Bu başlıkta konuştuğunuz @Loky hocamın PG27UCDM monitoru bunun muadili sayılıyor sanırım. Ama daha pahalı olduğu için onu almak istemiyorum. Satın alan arkadaşların...
  5. F

Sizdeki fanı sipariş verdim bugün. Bu kasadaki tüm fanların argblerini birbirine bağlayıp uyumlu çalıştıramaz mıyız? Ben öyle yaparım diye düşünüyordum. (İlk defa bilgisayar toplayacağım pek bilmiyorum.). Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
  6. F

@GGbaba Ben de sizinle aynı durumdayım. Lancool 217 alacaktım ama indirime girmeyince Lancool 217 INF aldım. Siz baya araştırmışsınız, önermişsiniz, ben de bu fanları sipariş edeceğim. İmzamdaki tüm parçalar elime ulaştığında kurulumu yapacağım. Beğenmediğiniz bir durum olursa lütfen yazın.
  7. F

🔥İndirim .

kaç tl'ye aldın indirimi göremedim ben
  8. F

❌İndirim Bitti! 💣 Günün Bombası 22.00’De! Süre Kısa, Stok Sınırlı. Kaçırma!

Büyük indirim istemiyorum artık. Sadece %10-20 ucuza toplamak istiyordum sistemi. Paranoyak yaptınız al-satçılara giden anlık indirimler yüzünden.
  9. F

🔥İndirim .

Hangi anakartı aldınız ben göremedim (bittiğini okudum merak ettim)
  10. F

🔥İndirim .

Bu rx 9070 xt'ler hiç indirime girmeyecek mi ya? 2 haftadır kovalıyorum
  11. F

🔥İndirim .

Lexar NQ790. Cuma günü de incehesapta 9500'dü.
  12. F

🔥İndirim .

[H3 id='Geen+LG+UltraGear+27G810A-B+27+4K+180Hz+FHD+360Hz+1ms+vard+12kya+da+ok+hzl+bitti.']Geçen LG UltraGear 27G810A-B 27" 4K 180Hz FHD 360Hz 1ms vardı 12k'ya da çok hızlı bitti.[/H3]
  13. F

🔥İndirim .

https://www.itopya.com/ultra-indirimler_s906 Aşağıdaki bağlantıda fiyatlar gözüküyormuş: https://www.itopya.com/Kampanya/super-fiyatlilar--1397?utm_source=donanimarsiv&utm_medium=forum&utm_campaign=superfiyatlar&utm_term=sicakfirsat&pg=5
  14. F

🔥İndirim .

Sitenin tasarımı da çok kötü. İndirim sayfasında fiyatlar gözükmüyor. Hangisi yeni eklenmiş diye tüm sayfayı geziyoruz bir de. @itopya.com
  15. F

Çözüldü✓ 80.000tl Bütçe ile 2k Da İyi Fps Alıcak Bir Sistem Parçalar Sizce İyi mi?

Çok anladığımdan değil de attığım 2 kaynağa baktım. Sapphire Pure şuan Asrock Steel Legend, Asus Prime, Xfx Swift, Gigabyte Gaming Ice'dan hem daha ucuz hem de daha iyi. Tabi bunlar küçük farklar fiyata göre değerlendirebilir. Mercury'nin de beyazı varmış şimdi farkettim ama çok pahalı Taichi de...
Geri