3-5K arası büçtem var. Ses kalitesi ve ANC olarak hangisini önerirsiniz. Ya da aynı bütçe içinde başka model öneriniz var mı? Öncesinde QCY HT05 modelini kullanıyordum (2.5 yıl) ancak sağ kulaklık az ses vermeye başladı ve ses kalitesi düştü.
Ready or not orta grafik ayarlarında bu sıcaklıklara ulaşıyor. Bazı arkaşlar undervolt gibi bir ayar denememi önerdi ancak danışmadan ellemek istemedim. 2. fotoğraf normal hali. Sizce hangi ayarlarda kullanmalıyım
Aslında sıcaklıkta bakım gerektiren bir sorun gözükmüyor daha çok ayar sorunu gibi ama kart 3. yılına girdi ve sıcak bölgede yaşıyorum. Bahane oldu yani. Oyunlarda bazı bölgelerde ve ufak kalite artışında 80 90 arasında takılıyor. FPS sınırlamak zorunda kalıyorum. Örneğin ready or not'ta orta...
Başlıkta belirttiğim gpu için bakım yapmayı düşünüyorum. Bu modelin bakımı için rehber video var mıdır veya daha önce bakımını yapmış olan varsa macun ve pad için öneriniz var mı? Pad kalınlıkları kaç mm olmalı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Euro Truck Simulator 2 fare ile oynarken dış kameradaki direksiyon göstergesini (görselde altta ortada bulunan) nasıl kapatabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Dostlar kasadaki led tuşu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor . Anakart bağlantısında mı hata yaptım diyerekten fotoları da atıyorum. Şu an sarı ile işaretlediğim rgb header girişine bağlı. Mavi ile işaretli alana mı takmam gerekiyor? Bu tarz rgb fanlar için ayrı bir uygulama mı yüklemem gerekiyor...
Aralarında yaklaşık 2500 tl fark var sizce 12600k bu farka değer mi ?
intel i5 12600k
Çekirdek sayısı
10
Performance-core sayısı
6
Efficient-core sayısı
4
İş Parçacığı Sayısı
16
Maks Turbo Frekansı
4.90 GHz
Performance-core Maks. Turbo Frekansı
4.90 GHz
Efficient-core Maksimum Turbo Frekansı...