Hocam modemi fabrika ayarlarına sıfırladım yeniden başlattım reset attım yapabileceğim başka bir şey var mı acaba dns ayarlarından ve ip adreslerinden pek anlamıyorum internette yazanlrı denedim sadece varsa tavsiyeleriniz bekliyorum
Arkadaşlar selam öncelikle şunu söylemem lazım vodafone vdsl 50 mbt internet kullanıyorum ve modemim h300s modeli her gün normal bir şekilde dc ye girerken bir gece windows uptade i yaptım ve pc yi kapattım. Ertesi gün dc açılmadı goodbydpi yı kaldırdım yeniden yükledim tüm alternatifleri yaptım...
Arkadaşlar selam öncelikle şunu söylemem lazım vodafone vdsl 50 mbt internet kullanıyorum ve modemim h300s modeli her gün normal bir şekilde dc ye girerken bir gece windows uptade i yaptım ve pc yi kapattım. Ertesi gün dc açılmadı goodbydpi yı kaldırdım yeniden yükledim tüm alternatifleri...
öncelikle merhabalar şuan corsair k55 pro rgb xt kullanıyorum ama klavye bana çok büyük geliyor mouse için alan kalmıyor diyebilirim hem kalvye hem mouse değiştireceğim mouse olarak attack shark r1 almayı düşünüyorum ama klavye olarak aklımda bi model yok sizden ricam en fazla 1600 tl ye ikinci...
arkadaşlar selam öncelikle sistem özellikleri şu şekilde
r5 5600x
rx6700xt
apacaer 3200mhz 2x8 ram
sharkoon power 650w 80+
b450m s2h
sorun ise geçenlerde asetto ve contant manager yükledim araba modlarını vs oyunu açıp haritaya girerken pc ışıkları sönüyor ekran gidiyor sonra ışıklar...
ben rx 6700xt kullanıyorum ve memnunum rx 6600 almak mantıklı driver güncellemesi de alır o daha ama paran az daha varsa rx 6600 xt veya 6700 almanı öneririm