faruk6363 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Asus tuf gaming a 15

anladım dediğim gibi uyku kalkerken arka plandaki uygulamalar kapanıyor pilde kullanırsam gezinirsem belli bir süre sonra kapanıp açılıyor
  2. F

Asus tuf gaming a 15

uykudan kalkınca arka planda bişey varsa kapanıyor eğer şarzda değilse kullanırken gezirsem kapanıp başlangıçtaki asus yazısı geliyor yeniden açılıyor kendi kendine uykuya girince açtığımda arka plandakiler kapanmıs oluyor 1767833110 standart mod da
  3. F

Asus tuf gaming a 15

resimde
  4. F

Asus tuf gaming a 15

yani hocam bişeyler izlerken aniden kapanıp açılıyor armory crate var donanım hızlandırma bilmiyorum 1767831871 uyku moduna girince 5 10 gectiğinde arka planda diyelim chrome açıktı açıtğımda kapanmış oluyordu
  5. F

Asus tuf gaming a 15

garantisi var hocam şimdi film izlerken kapandı kalitesi yüksek değildi şarzı vardı anlamadım
  6. F

Asus tuf gaming a 15

bi kaç gündür bilgisayarım şarzda değilken video izlerken kapanıp tekrar açılıyor uyku moduna aldığımda arka plandaki video açıksa onları kapatıyor tekrar chorome açıyorum sıfırladım driver falan yükledim yine şarzda değilken baktım kapanıp açıldı sıfırlamadan bi kere bitloker ekranı geldi sonra...
  7. F

Ev eğimi balona su gelme

merhaba giriş de oturuyorum belediye binadakı taşları bozduğu için yeni taş döşediler ancak eğim balkona olduğu için balkonun aşağısında birikiyor o eğimi nasıl düzeltebilirm bide merdiven bizim balkonun hemen önünde yardım edermisiniz
  8. F

Laptop arada donma cızırtı

bi kere 1751530000 Müzik dinlerkende takılıp cızırtı sesi geliyordu
  9. F

Laptop arada donma cızırtı

Rtx 2050 ekran kartı 8 GB ram asus laptop kullanıyorum dün Metin 2 oynarlen aniden kısa donup cızırtı sesi geldi oyundan bi kaç defa daha olmuştu chrome girilirken sekmler arasında değişirken diğer sekmenin yarısı gözüküyordu tam açılmıyordu bilen varsa yardımcı olabilirmi
  10. F

Asus tuf gaming Amd 7535hs sıcaklık

Laptobum bu yaz aylarında çok ısınıyor pes 2021 e girdiğimde 95 dereceye kadar çıkıyor turbo boost varmış kapatsam yararı olurmu
  11. F

Bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilirmi

formatladın mı 1747760347 formatladın mı
  12. F

sen naptın 1747760266 sen naptın
  13. F

düzelirmi hocam mail hesaplarıma tekrar girebilirmiyim 1747759615 düzelirmi hocam mail hesaplarıma tekrar girebilirmiyim
  14. F

windows da dosyaları bırakıp o şekil sıfırladım yine format atmam gerekiyormıu
  15. F

dün after affects düzenleme programını kurmayı denedim windows defender kapatmıştım mailime baktığımda riot hesabıma girip şifresini değiştiğini instagram hesabıma girip başkalarını takip edip fotoğraf beğendiğini farkettim çözüm önerirmsiniz uygulamarı kaldırıp dosylarımı saklamıştım sıfırlayıp
Geri