uykudan kalkınca arka planda bişey varsa kapanıyor eğer şarzda değilse kullanırken gezirsem kapanıp başlangıçtaki asus yazısı geliyor yeniden açılıyor kendi kendine uykuya girince açtığımda arka plandakiler kapanmıs oluyor
1767833110
standart mod da
bi kaç gündür bilgisayarım şarzda değilken video izlerken kapanıp tekrar açılıyor uyku moduna aldığımda arka plandaki video açıksa onları kapatıyor tekrar chorome açıyorum sıfırladım driver falan yükledim yine şarzda değilken baktım kapanıp açıldı sıfırlamadan bi kere bitloker ekranı geldi sonra...
merhaba giriş de oturuyorum belediye binadakı taşları bozduğu için yeni taş döşediler ancak eğim balkona olduğu için balkonun aşağısında birikiyor o eğimi nasıl düzeltebilirm bide merdiven bizim balkonun hemen önünde yardım edermisiniz
Rtx 2050 ekran kartı 8 GB ram asus laptop kullanıyorum dün Metin 2 oynarlen aniden kısa donup cızırtı sesi geldi oyundan bi kaç defa daha olmuştu chrome girilirken sekmler arasında değişirken diğer sekmenin yarısı gözüküyordu tam açılmıyordu bilen varsa yardımcı olabilirmi
dün after affects düzenleme programını kurmayı denedim windows defender kapatmıştım mailime baktığımda riot hesabıma girip şifresini değiştiğini instagram hesabıma girip başkalarını takip edip fotoğraf beğendiğini farkettim çözüm önerirmsiniz uygulamarı kaldırıp dosylarımı saklamıştım sıfırlayıp