FarukKG isimli üyenin son içerikleri

1. FarukKG

HepsiBurada firstteknoloji satıcısından hdd alan varmı ?

Bu diskler orjinalmidir ? 1757410416 Hepsi skyhawk olarak çıkıyor üstlerindeki seri numaralarından. hepsinin garantisi bitmiş
  2. FarukKG

0 dediği için hepsiburadadan spariş verdim. ama bir türlü o güveni alamadım satıcıdan :)
  3. FarukKG

Nas için kullanıyorum. RaidZ1 Yapacağım. 1757239108 evet , ama n11 de refurbished ürün satıyor ama hepsiburadada 0 ürün satıyor onu anlayamadım.
  4. FarukKG

3 adet 4 tb Ironwolf HDD Aldım. Ama satıcının aldığı yorumlar çok korkutucu. Satıcıya defalarca sordum 0 ürün yolluyoruz dedi. Diskler geldiğinde nasıl test etmem gerekiyor SMART Verisi ve Bad sector kontrolü dışında ?
  5. FarukKG

Rx 9070 xt mi? rtx 5070 ti mi?

Ben kendime 9070xt alırdım. Kardeşime(pcden anlamaz) olsa 5070ti alırdım , Yani pcden pek anlamıyorsan 5070ti.
  6. FarukKG

5950x Mi daha mantıklı aynı paraya DDR5 Geçmek mi ?

ozaman ekim sonuna kadar biraz daha biriktirmeye çalışıp 9900x , b850 geçeyim hazır 15-16 lara çıkmışken. Teşekkürler hocam
  7. FarukKG

5950x Mi daha mantıklı aynı paraya DDR5 Geçmek mi ?

Merhaba İmzadaki sistemi kullanıyorum şu anda, işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum. DDR5 e geçmek için neredeyse yeniden pc toplamam gerekeceği için mantıklı bulmadım. 14k ya 5950X mi alsam 15-16K Ya ucuzundan DDR5 mi geçsem mantıklı olur sizce ? Ara sıra video encode,decode ve render alıyorum...
  8. FarukKG

Yeni M.2 SSDmde yaşadığım sorunlar ?

Slotu sabitledim 3 e csm kapalıydı hep önbellek kapatmayı deneyeceğim şimdide
  9. FarukKG

Sandisk dediler adamdır dediler inandım :D Crucial adamdır
  10. FarukKG

bu diskte ncache4.0 diye garip bir önbellek sistemi varmış. Oyunlarda sorun olduğu için ben sorunun orda olduğunu düşünüyorum. Tamamen bir varsayım tabii ki
  11. FarukKG

Sorun Rastgele zamanlarda genelde oyun oynarken oyunun ortasında pcnin bir süre kitlenmesine bir süre sonra kendine gelip o ssddeki hiçbirşeyin açılmamasına, oyunun çökmesine vs vs sebep oluyor reset atınca hepsi düzeliyor. Günlük hayatta kullanımda hiçbir sorun yok. Şimdilik. firmware...
  12. FarukKG

sandiskin yazılımını indirdim güncelleme yaptım inş düzelir
  13. FarukKG

dün ssdyi 3 saat boyunca işkence testine tuttum 6tb dosya yazdım banamısın demedi. oyun oynarken tak tak gidip duruyor sinirimi bozdu 1752022121 gen3-2-1 ayarı var onu diyor isen autoda o
  14. FarukKG

önceden kullandığım ssdde bir sorun yoktu bunda oldu
  15. FarukKG

2. fotodaki uyarıyı veriyor birşeye girmek istediğimde biostan bir ayar yapmadım
Geri