ÜRÜN AÇIKLAMASI BU ŞEKİLDE: Yaklaşık 2 yıldır keyifle kullandığım Razer Ornata V3 X klavyemi model yükselteceğim için satıyorum.
Durum: Tüm tuşları sorunsuz çalışıyor, basım hissiyatında hiçbir kayıp yoktur.
Kozmetik: 10/9 durumdadır, düzenli temizliği yapılmıştır.
İçerik: Kutusu ve garantisi...
%100 olsun istiyorum , rgb renkleri güzel görünüşlü olsun, bir de red switch’di galiba çok ses çıkarsın istemiyorum. Son olarak böyle sağ üstünde ses açma kapama gibi tuşları olsa süper olur. Var mıdır bu özelliklere göre bir klavye. Bütçeyi az daha aşarim. Genel de oyun oynarım ama zevkine...
Merhabalar ekran kartım ile işlemcinin macunları bitti diye düşünüyorum çünkü bilgisayar boştayken bile artık fanları açıyor. yani hayatımda hiç kasa toplamadım eski pc kasaları hariç. bilgisayarcıya sordum 1500 TL'ye yaparım dedi video ile yapılacak bir iş mi bu?
Bu 3 modelden sizce hangisini seçmeliyim? yapay zeka a9 önerdi bir önceki modele göre yabancılık hissetmezsin dedi. asus tuf gaming m3 modelini kullanıyordum
https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49447410008257...
Arkadaşlar, sistem bilgilerini aşağıda paylaştım. İşlemci fanı boşta bile %40 civarında çalıştığı için çıkan ses beni oldukça rahatsız ediyor. İleride Ryzen 5 5600 veya daha üst bir modele geçebileceğimi de göz önünde bulundurarak, kule tipi bir soğutucu önerebilir misiniz?
hocam ben bu bilgisayarı bir bilgisayarcıdan almıştım 2-3 ay geçmiştir, adam dedi ki yeni sürdüm termal macununu bunun ömrü ne kadardır acaba? örnek olarak euro truck simulator 2'ye girdim değerleri açtım böyle sonuç var. oyun en yüksek ayarlarda , ve modlar da biraz ağır hafif değil zorlayacak...
evet gördüm bişey yazmadan cevap vermişsiniz gibi gözüküyordu :D. sıcaklık testi nasıl yaparım peki hocam
1775043280
ya bir de mesala şuan ki durum da riskli değil ama bundan daha öncesinde daha da az ses çıkarıyordu şimdi biraz duyuluyor hele ki gece olunca bariz bir şekilde hani belli oluyor