Arkadaşlar sorunum çözüldü burdan yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Sorunu nasıl çözdüm diye merak ederseniz ise bios pilini çıkartım ve 1 dakika takmadım geri taktigimda PC çalıştı ve 16 GB ramı kullanabildim. Sorunu yaşamaya devam ederseniz ise ramlari doğru takmamis...
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda 16 GB ram vardı. Hiç bir zaman sıkıntı çekmedim fakat dün sadece 8 GB ram kullandığını fark ettim.
Sistem yapılandırmasından tüm ayarlarını yaptım fakat yine 8 GB ram tek görüyordu. Ramlari yerinden cikartıp tekrar taktım fakat bu seferde PC çalışmıyor. Ekran...
Voicemeter banana kullanıyorum ancak output seslerde ses alamıyorum yada ses veremyiroum cable eklentisini yükledim ama hala dcden vb kulaklık ses gelmiyor
Akrabam daha kasanın camını bile çıkaramadı. Camını çıkarsalar bile ekran kartını çıkarabileceklerini sanmıyorum. Daha ekran kartının ne olduğunu bilmiyorlar çünkü. (Bilgisayarcıya filan da götüremiyor gündüzleri çalışıyor)
Merhaba, geçenlerde ilk bilgisayarımı İstanbul'dan akrabam aracıyla aldım (İstanbul'da yaşamıyorum). Yine aynı şekilde akrabam aracıyla bilgisayarım Şehirler arası otobüs ile elime ulaşacak. Fakat maalesef ki akrabam kasayı açmayı yapamadı ve ekran kartını çıkaramadı. Ekran kartını direk kasanın...