Tab tuşuna basın liste gelicek sonra mouse sağ tuş yapın bikere telsizin üstüne gelip sol tuş basın telsizin üstünde biyerden kapaniyo gezdirip sol tuşa basın mouse kapanir
Asus vg278qr 165 hz 0.5 MS 1080p modelini kullanıyorum dediğiniz mesafelerden bir sıkıntım yok gayette memnunum farklı bir marka model için bişey diyemeyeceğim rahatsız olanlarda yok değil karar sizin bence bir mağazada deneme şansınız varsa iyi olur karar vermeniz acisindan
Çünkü konu arkadaşın sorduğu MSI ventus üzerine eğer arkadaş deseydi uygun fiyatlı 2060 önerin diye ozmn konuş ama şuan muhabbeti çevirmek için yok oiyasa yok o marka bu marka ben neyi araştırcam sen araştır ben piyasaya hakimim rahat ol sen sen sadece konu dışında konuşmak olsun diye konuşma...
Evet kart kıyaslaması yaptığımız için zaten konumuzda buydu zaten nasida kivirdin konuyu kardeşim bana bulsana MSI ventus 2060 3000 liraya bulurdun ya hani piyasasi buydu ya hani
Biz ürün kiyaslamiyoruz bana piyasayı çok iyi takip ettiğini sanan arkadaşa diyorum ki MSI ventus 2060 modelinde göster 3300 olan tek ilan dışında 4000 altında ilan gosteremiyo gelip bana farklı marka ilanları atiyo bide kalkmış bilmişlik tasliyo sıkıntı orda ben o iyidir bu aynidirinda değilim...
1668656840
Sende kimin nekdr sahibinden com takip ettiğini bilmeden konuşma aynı model göster bana yok Galax yok evga gösterme MSI ventus linki atbiyi iki msji aynı karttan varsa at görelim
1668657306
Kızdığım nokta bilip bilmeden konuşma burda deyipte bana konunun dışında marka modelde örnek...
Hay eline sağlık ben şahsen kampanyayı kacirsamda veririm 1100 lira farkı çünkü tektek yine alimicam o fiyata
1668080324
Abisi ben beyninin alacağı sekilde cevap vermicem çünkü almiyo belli
Bilgisayarcisida hiç kaçırmaz zaten Hole fırsatları alıp satmak için bırakın bu karaborsacilik muhabbetini ya kampanya olmasa adam alabilecekmi 10 bine onsiareni siz ondan bahsedin 1100 lira fark değil 3k 4k fark versinde göreyim ondan sonra sen almasan o almasa ihtiyacinolab alır diosunuzda...