Fathrain isimli üyenin son içerikleri

1. Fathrain

Çözüldü✓ Sistemim için ekran kartı tavsiyesi.

Ben kendim için ilk marka MSİ olarak tercih ederim ama asus - gigabyte gibi markalarıda terih edebilirsin ama bilindik marka harici çok tercih etme derim
  2. Fathrain

Çözüldü✓ Sistemim için ekran kartı tavsiyesi.

gtx 1660 6gb li bir ekran kartı alırsan ilerde sistemi ufaktan güncellerken ekran kartı çok geride kalmamış olur. Sisteme göre biraz fazla gelebilir ama ileriki sistemede yatırım güzel olur
  3. Fathrain

Yardım SteelSeries Arctis Nova 4 Wireless alınır mı ?

arkadaşlar herkese iyi pazarlar bugün kdv zammı yemeden kulaklık almak istiyorum. İhtiyacım olan kablosuz bir kulaklık marka tecihimi SteelSeries tarafından yapmak istiyorum, yeni nesil Nova 4 ve Nova 7 arasında kaldım tek fark bluetooth ve chatmix var Nova 7 de. Bluetooth benim için önemli...
  4. Fathrain

Bilgisayar toplamak mi yoksa indirim mi bekleyeyim

Yok Rx5700xt'den bahsediyorum, dediğin gibide rx6700xt'nin yanina yaklaşamaz 3060
  5. Fathrain

rtx 3060'a denk bir kart sadece kas gücü olarak. 3060ta rtx ve dlss var kullanım amacına göre seçmen gerek ben rtx ve dlss kullamayı tercih etmediğim için ve monitör dahil sistemim amd tabanlı olduğu için RX 5700xt tercih ettim
  6. Fathrain

Düzgün bir ekran kartı bulursan Get'le alırsın yada kredi kartından nakit avans çek. Geçen hafta 3400tl ye Rx 5700 xt gaming x aldım garantili. Yani ekran kartı kovalarsan temiz birşeyler düşürürsün bence
  7. Fathrain

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

reis bölümü geçmek için bütün tuşlara basıyor gibi hissediyorum :D
  8. Fathrain

rdr2 yi sevebilen varmi

Oyun bence gayet güzel hikayeli oynamadim arkadaşlarımla ekipçe takilıyoruz görev yapıyoruz aradaki sohbet muhabbet online olani daha eğlenceli geliyor bana. Hikaye modunu belki bir ara oynarım ama oyun grafik ve yapay zeka olarak gayet tatmin edici
  9. Fathrain

MSİ Rx 5700 xt Gaming X alınır ?

Herkese selam arkadaşlar elimdeki Gigabyte Gtx 1660 süper ekran kartını satıyorum MSİ marka amd tabanlı bir karta geçmek istiyorum bütçemden dolayı 2.el alıcam. Aklımda RX 5700 xt Gaming x modeli var sizce alınır mı birde wattman hatası diye birşeyler duydum bu kartlarda da varmı acaba ve...
  10. Fathrain

Steelseries Arctis 1 wireless Alınır mı ?

İki kulalklığı karşılaştırdığımda razer biraz daha iyi ve daha güncel model ve type-c den şarj olması onu seçme nedenim olacak teşekkürler
  11. Fathrain

Steelseries Arctis 1 wireless Alınır mı ?

Herkese iyi forumlar dilerim şuan James Donkey 712 kulaklık kullanıyorum ve artık kablosuz wireless bir kulaklığa geçiş yapmak istiyorum öncelikle kafamda Steelseries markası var ama fiyatlar biraz uçuk olduğu için Arctis 1 W. modelini düşünüyorum yada buna yakın fiyatta ve performans başka...
  12. Fathrain

Oynadığınız Top 5 oyun?

Rdr 2 Pubg Forza H. 4 Gta 5 Raft :)
  13. Fathrain

Ryzen 5 4500 Alınır Mı?

2000e sıfır R5 5500 satılıyor hatta 1999 tl :)
  14. Fathrain

Ryzen 5 4500 Alınır Mı?

bende r3 3100 kullanıyorum 5600e geçiş yapmayı planlıyorum ama az daha koy R5 5500 al derim bir kere alır kafan rahat olur
  15. Fathrain

Ryzen 7 3700X vs Ryzen 5 5600 Hangisi Daha İyidir?

Arkadaşlar bende bu başlık altında konu açıcaktım ama vaz geçtim hazır burda muhabbeti dönmüşken sizede sormak isterim. Şuan hali hazirda R3 3100 kullanıyorum ve bir kaç güne satılacak ve R5 5600e geçmeyi düşünüyorum fakat Wraith Prism soğutucusundan ötürü R7 3700x kafamı karıştırmıyor değil ve...
Geri