aslında scooterden devam edecektim ama vitesli motorunda hissini tatmak istiyorum vitesli naked tarzı bir motor istiyorum racing tarzlar 125cc motorda garip geliyor gözüme yani şuanlık vitesli almak istiyorum.
Selamlar 7,8 aydır RKS newlight 125 pro
kullanıyorum motoru değiştirmek istiyorum 17 yasındayım ehliyetim 125ccye yetiyor ama risk alıp 150cc falan kullanabilirim biraz inceledim 150nk ve benelli 125s e biraz ilgi duydum sizin önerileriniz neler çin oldugu icin honda veya yamaha kadar kaliteli...
hayır keriz olan bizimki olmuyor o an paraya ihtiyacı varmış satmış belki satan adamında öyle bir durumu vardır konuyu açan kişinin hesabı unutması gerekir
demekki adam içeriğine göre düşük bir fiyat yazmış hesaba adam gibi bir hesabı olsunda zevkle oynasın diye almış senin gibi niyeti bozuk insanlar oldugunu nerden bilsin
Hırsızlık yapayımmı diye sormak için açmışsın konuyu insanlar bir hevesle belki de son parasıyla hesap satın alıyorlar normal bir insan gibi empati yapmalısın bence.
eylül gibi yeni bilgisayar alacagım şuan valorantta 70,80 fps aldıgım bilgisayar var aradada internet kafede oynuyorum maaşımdan biraz biraz atıp oyunda desen alıyorum arkadaslarım daha adam gibi bilgisayarın yok bosa para harcama diyor sizce bu yaptıgım mantıklımı yoksa bilgisayar gelmeden buna...