Fatih AKBULUT isimli üyenin son içerikleri

1. F

Bu iki monitör farklımı

200tl fark ile 165Hz istemez misin https://www.itopya.com/gamebooster-238-gb-2416ff-165hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-va-fhd-gaming-monitor_u22819
  2. F

4 Sistem Karşılaştırması Hangisini Almalıyım? PC Hocası / Haqqus / Frekans / VOK

Buna baktım da bunu almak yerine haqqus daha mantıklı geldi eledim. Oyun testlerine bakınca.. Şu an bende senin gibi düşünüyorum fakat bütce 15k olunca yani o sistem biraz zorluyor o yüzden çok sıcak bakmıyorum hani istiyorum ama işte :confused: Şimdi şöyle bir sistemim var benim fakat ekran...
  3. F

4 Sistem Karşılaştırması Hangisini Almalıyım? PC Hocası / Haqqus / Frekans / VOK

Arkadaşlar geçenlerde bilgisayarımı yükseltmek adına konu açmıştım bayram sistemlerini beklemeye yönelik karar ardım ve şu an max. 15000TL Gördüğüm kadarıyla sistemlerde bunlar gözüme takıldı sizce hangisini almalıyım? HAQQUS-CANDY / RYZEN 5 5600 / RTX 3060 Ti / 512 GB NVME M2 SSD / 8 GB 3600...
  4. F

HAQQUS SİSTEM ÇIKTI!

Arkadaşlar daha fazla sistem gelir mi? 15K ya piyasada olan pclerden hangisi daha iyidir? Fırsattan yararlanmak istiyorum tavsiyesi olan varmı? Perfonmanslarına baktım oyunları yüksek ayarlarda 2k da 150-200fps alıyor ek olarak işlemciye fan (400tl) ve kasaya fan (300) tl ile çözerim diye...
  5. F

Sistemimde Yükseltme İçin Yardımcı Olur musunuz?

İkinci el ile uğraşmak istemiyorum artık açıkçası yine de teşekkürler.. 1681977205 Dur bakalım bende bekleyim belki daha iyi bir sistem düşer birde kasa değişmiş dediğin kasanın görünüşü mü? Benim içim çok önemli değil ama 5600 ile 120.20₺ oluyordu sanırım değer gibime geliyor kararsız kaldım o...
  6. F

Ben bunu yazdığımda 32GB vardı sadece o yüzden fiyat farklı olmuş dün paylaşılandan bahsetmiştim.
  7. F

Sabah baktım da pc hocasının da çıkardığı bir sistem var 11.500 su an hangisi daha mantıklı? Aradaki farka değer mi?
  8. F

Teşekkürler yorumun için 21 yaşındayım şimdi ben monitör + ekran kartı aldığımda çıkan hesap 7.5-8k arası attığın kasa da aynı fiyat sistemin tamamını satsam dediğin fiyata çevre birimleri vb. şeyler de bana 5k gibi bir ücrete patlayacak hepsinin toplamı 13K desek, 5k zaten kendi sistemimi...
  9. F

Arkadaşlar herkese merhaba forumda yeniyim. Benim aşağıdaki modelini verdiğim sistemim var tamamı ne yazık ki ikinci el.. Ekran kartı da öyle ara ara ısındığından dolayı mı başka bir sorun mu var bilmiyorum ekran tamamen gidiyor parazit oluyor kablosunu takıp çıkardığımda geliyor anında online...
Geri