Fatih Karademir isimli üyenin son içerikleri

1. F

150.000 TL ye kadar laptop önerisi

Hali hazırda pc var hocam 4070 ti super 7800x3d li. Laptop bilgisayar programcılığı muhasebe işleri için lazım. Oyunda oynayacağım seyahat edince kasayı taşıyamam :D
  2. F

150.000 TL ye kadar laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba. 150.000 TL ye kadar oyun ve iş için laptop bakıyorum. Şimdiden teşekkürler.
  3. F

4K IPS vs 2K OLED Monitör

Bu Monitör üzerinde karar kılıp aldım hocam yardımlarınız için teşekkürler. 30k olmuş aldığımda 25k idi.
  4. F

Hocam eğer var ise atabilirsiniz illede şu olsun demıyorum zaten. :giggle: 1731310911 27 inç monitör var ise daha iyi olur hocam. 34 fazla benim için.
  5. F

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi monitör alacağım. Dizi, film, oyun için kullanacağım. Çoğunluk oyun olacak. Halihazırda ASUS ROG PG259QNR 360Hz monitörüm var. Ekran kartım ise 4070 Ti Super. 5090 veyahut 5080'e geçme ihtimalim yüksek. PC masam cam kenarında ışık yansıması...
  6. F

7800X3D için sıvı soğutma

Sesi nasıl hocam TD 500 V2 kasa var bende. Cooler master Masterlıquıd 360L Core var bende şuan, ama fanları sesli çalışıyor.
  7. F

7800X3D için sıvı soğutma

Arkadaşlar merhaba. Sıvı soğutma bakıyorum hem kaliteli hem sessiz. Bütçede sınır yok yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  8. F

Bu sistem alınır mı?

x670e tomahawk wifi bu daha iyi bir tercih mi hocam? Peki diğer parçalar hakkında ki düşünceleriniz nedir?
  9. F

Bu sistem alınır mı?

Doğrudur hocam. Ama vatandan toplamak istiyorum kafamın rahat olması açısından.
  10. F

Bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Bütçe 55k, sistemi 1 hafta içerisinde ekran kartsız almayı düşünüyorum. Malum seçim var. Attığım parçaların yerine alınabilecek bir parça var mı? PC vatandan toplanacak taksit yapılınca üstüne fazla koymadığından dolayı. Bu haliyle nasıl fikirlerinizi bekliyorum.
  11. F

Sizce dava yer miyim?

Teşekkür ederim hocam. 1709887205 Tam olarak bu kişi :D
  12. F

Sizce dava yer miyim?

TCK 267 bu bilgi için teşekkür ederim hocam. Eğer böyle bir durum olursa beni uğraştırdığından dolayı ben onu uğraştırıcam. 1709886055 Ne suça teşviki hocam? :D @brkdrmn7 hocamın dediği gibi hapis alınmaz bu durumdan haksız mı yani?
  13. F

Sizce dava yer miyim?

Hocam küfür edenler o kadar yemiyor ne hapsi?
  14. F

Sizce dava yer miyim?

Hakaret etmedim ki hocam. Kişinin konuyla alakası yok gelmiş dava edicem demiş. Ben fikrimi beyan ettim. Bu kendini bilmez şahıs kesin kolpa atıyor zaten de yine hani olurda bir ihtimal yer miyim dedim.
  15. F

Sizce dava yer miyim?

Hocam doğrudur bilmediğimden soruyorum.
Geri