Hali hazırda pc var hocam 4070 ti super 7800x3d li. Laptop bilgisayar programcılığı muhasebe işleri için lazım. Oyunda oynayacağım seyahat edince kasayı taşıyamam :D
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi monitör alacağım. Dizi, film, oyun için kullanacağım. Çoğunluk oyun olacak. Halihazırda ASUS ROG PG259QNR 360Hz monitörüm var. Ekran kartım ise 4070 Ti Super. 5090 veyahut 5080'e geçme ihtimalim yüksek. PC masam cam kenarında ışık yansıması...
Arkadaşlar merhaba. Bütçe 55k, sistemi 1 hafta içerisinde ekran kartsız almayı düşünüyorum. Malum seçim var. Attığım parçaların yerine alınabilecek bir parça var mı? PC vatandan toplanacak taksit yapılınca üstüne fazla koymadığından dolayı. Bu haliyle nasıl fikirlerinizi bekliyorum.
TCK 267 bu bilgi için teşekkür ederim hocam. Eğer böyle bir durum olursa beni uğraştırdığından dolayı ben onu uğraştırıcam.
1709886055
Ne suça teşviki hocam? :D @brkdrmn7 hocamın dediği gibi hapis alınmaz bu durumdan haksız mı yani?
Hakaret etmedim ki hocam. Kişinin konuyla alakası yok gelmiş dava edicem demiş. Ben fikrimi beyan ettim. Bu kendini bilmez şahıs kesin kolpa atıyor zaten de yine hani olurda bir ihtimal yer miyim dedim.