Fatih Kaya isimli üyenin son içerikleri

1. F

❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

aluminyum kasaya kandık
  2. F

benim canımı sıkan olay bu türkçe keycaps olayı. Çünkü Türkçe mevzusu tamamen palavra olmuş. Normal keycapsin üstüne aşırı silik türkçe karakterler çizmişler. Ama asıl ingilizce karakterler kabak gibi duruyor hala yerinde. o koca ingilizce ifadeleri görmezden gelip silik türkçe ifadeleri...
  3. F

Benimki de tam olarak böyle Enter tuşuna en sağdan basarsam ciddi şekilde sürtünüyor ama ortadan ve soldan basarsam sorun yok gibi. Switch değiştirmeyi deneyeceğim.
  4. F

❌İndirim Bitti! Gamenote Fuxi-H6 Pro 731tl

Teknoloji kanalında don gömlek çikolata paylaşanlar da ayrı bir kafa
  5. F

Abartmışlar. Akakçede 1780 şu an. 730 a aldık kablosuz diye umarım üzmez
  6. F

Alınır mı?
  7. F

Birkaç hafta önce çok ucuza ram sattılar sonra iptal ettiler. İptalin telafisi olarak da 500tl alt limitsiz kupon verdiler ram alanlara. Şu an kupon alamazsın.
  8. F

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Oyununa göre öyle denebilir mesela mayın tarlası da oyun
  9. F

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Iı Gaming Kulaklık Kırmızı Khx-Hscp-Rd 2.679 TL

Amazon depo ürünlerini atmayın bence anlık olarak bitiyorlar çünkü birinin forumdan görüp alma ihtimalı 0
  10. F

❌İndirim Bitti! Lian Li Galahad Iı Lcd 280mm Beyaz Işlemci Sıvı Soğutucu 2.165,97 TL

Bende niye hala iptal yememiş hazırlanıyor gözüküyor
  11. F

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

Katılıyorum. Şöyle düzgün tuşları olan manyetik türkçe klavye bulamıyorum bir türlü.
  12. F

❌İndirim Bitti! Lian Li Galahad Iı Lcd 280mm Beyaz Işlemci Sıvı Soğutucu 2.165,97 TL

Hala kargoya verilmedi iptal etceklerse bari çabuk etsinler niye bekletiyorlar
  13. F

❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

THH ye versek de bir şey çıkmaz ama şansını denemek isteyen varsa neden olmasın
Geri