Uzun araştırmalar sonucu( Bixinin lafına güvenerek :d) mx-6 sipariş ettim. Laptopu açınca mavi yerleri temizleyip macun sürücem. Merakımdan soruyorum. Bu kırmızı ile işaretlediğim yerler puttynin temas ettiği yerler mi? bakır havalandırmayı kaldırınca problem olmaz demi?
mx-4 8gr gpu ve cpu için yeterli mi? şimdilik termal macun değişimi yapıcam. Bu arada fanları çıkarınca vramlerin üstündeki "putty" denilen şeyi kontrol etme fırsatım olacak mıdır?
Hocam oyun testi yapıcam şimdi yan ekranda nitro sense i açık bırakıcam. Cs2 orta yüksek ayarlarda cpu ve gpu sıcaklığı kaç olmalı sizce. Ona göre sipariş vericem macunları
Bakır boruları çıkartmadım hatta cpu gpu yu açmadım. Yüzey temizliği hesabı yani. Ama kapakta gördüm o pembe şeyi. Muhtemelen kendiliğinden döküldü bilmiyorum
Dün pc içini temizlerken kapakta kurumuş bebe pembesi bişey gördüm. Termal macundur diye düşündüm ama yeşil forumdaki arkadaş onun putty olacağını söylüyor
1768815991
1.5 yıldır hem termal macun hemde putty değişimi yapmadım :d
1768816088
En uygun ve erken nerde vardır lokmanhekim biliyon mu
Dostlar selam 1.5k bandında alabileceğim en iyi fare nedir? Daha önce kullandığım mouse Razer deatheader V2 miniydi ve çok memnundum. Genel olarak CS:GO Valorant CoD veya LoL tarzı oyunlar oynuyorum.
açıkçası 1.2k yı fazla geçmek istemiyorum hocam. Zaten genel olarak hepsi aynı işlevi görüyor.
1766759339
https://www.trendyol.com/attack-shark/r1-superlight-18000-dpi-ultra-hafif-paw3311-kablosuz-oyuncu-faresi-grip-tape-hediyeli-p-815371844 bu iyi midir?
Üniversitemin kütüphanesinde mouseumu unuttum dolayısıyla mouseum kayboldu. Kullandığım mouse razer deatheader v2 mini ydi. Bu minvalde bir mouse önerirseniz güzel olur. İlk tercihim yine razer olacaktır çünkü synapse ten renk ayarı yapıyorum çevre birimlerine) Onun dışında yeşil forumda Aula...
Agalar selamlar. Mekatroniğin temelleri dersinden Sevgili hocam Elektrik motorunun mekanik modelini şekiller Çizerek ve formüllerle açıklayınız demiş. Ben ilk başta şunu çizip götürdüm bu olmaz dedi
Bakınız:
Neyse örnek olarak şunu gösterdi:
Dedim ki hocam benim gösterdiğimde dc akımlı motor...