Hocam bunuda gördüm de taksit secenegı vesaire daha hoşuma gitti zaten bir 16gb Ram ve 512gb sata ssd alsam hemen hemen o paraya gelecek
1752206474
Hocam bunuda gördüm de yani kasaları kısmen aynı zaten en büyük onu alma sebebim 6 taksit seçeneği aradaki 2 fark bu attığınız stok fan ile bu...
merhaba arkadaşlar bende 6 taksiti görünce direkt bir tane alayım dedim ve kimsenin yazmadıgı bır sıstemı aldım :D
https://www.n11.com/urun/ih-hodor-v4-ryzen-5-7500f-16-gb-512-gb-ssd-16-gb-rtx5060ti-w11h-masaustu-bilgisayar-86379613?magaza=incehesap
sizce nasıl sipariş ettim 550w sıkıntı ama o...
hocam hem ıncehesap ın yaptıgı bır uygulama ıncehesap satıyor ve 6 taksıt ımkanı cok daha alınabılır sevıye oluyor ondan dolayı aldım hem ındırımlı hemde 6 taksıt ama 21 hazıran en gec kargo tarıhı gozukuyor o sıkıntı
Hocam pazartesi yazıyordu ben de önümüzdeki pazartesi sandım tarihe hiç bakmamıştım şu an baktığımda gördüm ki haftaya değil ondan sonraki pazartesiydi incehesap ın dediğine göre 5 iş günü hafta sonları hariç ama bilemedim sizce doğru mu bu 11 gün sipariş mi olur
Yani hocam haklısınız ama uğraşmakta çok istemiyorum psu nasıl takılır falan da bilmiyorum ondan dolayı dedim kurtarıyorsa dursun en azından diye zaten nerdeyse yetmeme şansı yok gibi toplasan 15w 20w tutuyor ikisi baktım da
Hocam bunu öğrenebileceğim bir yer bir site var mı acaba çünkü sistem geldikten 3 5 ay sonra Ram ve ssd almış olurum power almak istiyorum ama takmasına pek becerebileceğimi sanmıyorum çok karışık o yüzden RAM ve SSD alsam power kurtarırsa sıkıntı yok
1752144756
Merhaba Abdullah Abi seni...
Hocam gerçekten elinize emeğinize sağlık ne diyebilirim bu kadar yardımcı olmanız adına çok teşekkürler hocam ssd yükseltilir hiç sorun degıl Ram takılır extra olarak anakartta iyi iş görür ekran kartı ve işlemciyi soylemıyorum bile power sonradan değiştirebilirim birde hocam değiştirmezsem...
Aynen öyle hocam sistem iyi mi sizce de fiyat zaten normal de 550w sıkıntı çıkartır mı ? hocam sonradan değiştirmek istersem powerı değiştirme imkanım varmı powerı sonra kasa ile birleşik falan olma çıkmama falan şansı varmı ? Birde ssd eklesem 16gb Ram eklesem 550w kaldırır mı ?
Evet hocam çok haklısınız sistemde en çok takıldığım şeylerden bir tanesi ama satıyorlarsa öyle sanmıyorum yetmeyeceğini birde ilerde 16gb Ram ve ssd taksam watt yeterli olur mu ? Yüksek ihtimal fiyattan kısmak için öyle yapmışlardır mecbur normalde 40k falan Birde 6 taksit imkanı çok iyidi son...
Merhaba dün bir fırsattan yakaladığım kasa sizce nasıl bir tanıdığımın düşüncesi kötü olduğunu söyledi ama bende az çok bilmem adına beğendim tabii ki Ram 2 slot soğutucu değişicek ve ssd alınıcam ilerde ama şuan için acaba bu fiyata nasıl fikrinizi önerilerinizi almak isterim...
Hocam kasa aldım direkt dün sipariş ettim n11den incehesap kampanyası idi öyle aldım kasa nasıl sizce
https://m.n11.com/urun/ih-hodor-v4-ryzen-5-7500f-16-gb-512-gb-ssd-16-gb-rtx5060ti-w11h-masaustu-bilgisayar-86379613?magaza=incehesap
Bir tanıdığım kötü olduğunu söyledi sistemin ama genede bende...