haklısnız hocam galiba tek tek satmakta biraz uğraştırcak vaktim çok yok o yüzden ama aklımda şeyde var hani bekletip belki daha sonra 2. sistemi mi kursam acaba dedim çünkü sağlam parçalar var elimde hani garantililer bide sıfır aldım hepsini direkt satmak ne kadar mantıklı bilmiyorum
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler konuyu doğru açabildim mi tam emin değilim yanlışım varsa düzeltebilirseniz iyi olur benim elimde şuan ryzen 5 7600 işlemci psu kasa anakart hava soğutma var bunlar hepsi 1 yıl oldu alalı daha yanbi garantisi devam eden kutulu ürünler yeni pc...
Merhaba ASUS TUF Gaming A15 cihazımı alalı 6 ay oldu. Daha önce çok dikkat etmedim ama laptoptan sürekli bir cızırtıya benzer ses geliyor. Hoparlörden değil bu arada laptopun içinden geliyor. Hoperlörle bir alakası yok bu sorun tam olarak nedir çözümü var mıdır? Bana sıkıntı yaşatır mı garantiye...
Arkadaşlar herkese iyi forumlar ilk defa PC toplamanın verdiği heyecan ile ile ilerisini düşünmeden revenge marka bi kasa aldım 2.el ama her şey bittikten sonra sıra ekran kartını almaya geldiğinde fark ettim ki kasaya her ekran kartını takamıyorum aldığım kasa matx kasa ve tam modelini...
https://m.n11.com/urun/revenge-nova-3-rgb-fanli-temperli-cam-bos-panel-m-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-beyaz-50412731 Kasam bu acaba 3 fanlı sığar mı sığmaz ise zaten tek seçeneğim 9070 2fanlı model olacaktır
Hocam imkanım olsa zaten bende düşünmeden 9070xt alırım bütçemi çok aşıyor rtx5070 30k bile yetmiyor rx9070 anca yetiyor öyle söyleyeyim ama derseniz indirim gelme ihtimali var yaza kadar bekleyebilirim yaza kadar zaten alsamda kullanmayacağım
1741468021
Edit render düşüncem şuan yok sadece...
Testlerde bazı oyunlarda nvidia öne geçiyor açıkçası kararsızım ne yapsam bilemedim çok denk gibi ama dlss4 ve fsr4 de hangisi alır oda var bide nvidia mfg falan da var
1741467808
2fanlı almam bi sorun yaratır mı
Reis diyorum ya bütçem yok 35k ya kadar çıkamıyorum ya bu 2 kart arasında seçim yapacağım yada bunlarda indirim bekleyeceğim malum Tr şartlarında indirim gelmesini beklerken zam gelmesi daha olası
Arkadaşlar 1 ay önce sistem topladım amd ve nvidia yeni kart çıkaracağı için ekran kartı almadım şuan beklediğim 2 kartta satışa çıktı ama başlıkta yazdığım gibi hangisi almam daha mantıklı olur fiyat olarak bakınca rtx 5070 30k rx 9070 27k çıkabileceğim maks rakam 30k bu kartlar işlemcimde...