Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir hafta önce başlıkta belirttiğim bilgisayarı satın aldım ve gayet güzel şekilde kullanıyorum fakat bir şeyi merak ettim. Ürünü Type-C portundan şarj edebiliyorum. Bilgisayarı sık sık dışarıda kullanan birisiyim ve hantal şarj aletimi taşımak istemiyorum. Ürünü...
Hazır sistem benim aklıma da çok yatıyor ancak hazır sistem alan çevremdeki arkadaşlarımda "oyundan atıp masaüstüne çıkma" sorunu yaşadıklarını veya bir kaç ay sonra performanslarının yarı yarıya düştüğünü söyledikleri için pek yanaşmamıştım.
Merhabalar kasaya toplamda 25-28 bin lira harcayabilirim. 5600 ve 5600x arasında da bayağı kararsız kalmıştım ama ekran kartında darboğaz yapar mı bilmiyorum.
1717430321
Teşekkür ederim.
Merhabalar uzun bir süreçten sonra sonunda bilgisayar toplamaya karar verdim işlemci komusunda R5 5600x ve ekran kartı için Rx7600xt de karar kıldım. Bütçemi zorlamayacak (günümüz şartlarında 4.000₺) bir anakart tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Agalar merhabalar.
İleriki zamanlarda yeni bir sistem kurmak istiyorum anakartta nasıl cpu takılır ram takılır ekran kartı vs takılır hepsini biliyorum fakat PSU kablolarının nasıl bağlanacağını bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Ya da Abdullah Hocam bununla ilgili detaylı bir video...
Merhaba arkadaşlar bundan birkaç ay önce Windows 10 kullanırken görev yöneticisinde ekran kartımın kullanım yüzdesini görebiliyordum ama şimdi Windows 8.1 e geçince artık göremiyorum.
Görev Yöneticisinde bunu görmenin bir yolu var mıdır?
Şimdiden konu ile ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba Lenovo G50-70 marka laptopumun fan hızını değiştiremiyorum
Amd nin kendi uygulamasından fan hızını %20 den %50 ye çektim sayılar değişti fakat rpm hızında değişiklik olmadı.
Amd de sorun vardır diye farklı uygulamalarda denedim fakat yine herhangi bir şey olmadı
Neden fan...