fatihfax isimli üyenin son içerikleri

1. fatihfax

Kedi ile Muhabbet Kuşu Nasıl Geçinir?

Benden daha iyi besleniyor kedi. Balıklı ödül mamaları solomonlu yemekler. Aç olduğundan kuşa gitmiyor zaten. Oynamak istiyor. 2 aylık kedi dişleri bile kesmiyor. Ama kuş için çok tehlikeli yinede.
  2. fatihfax

İkisindende geçemem reis. Doğanın kanunuda değiştiririz. Kuşa her hareketlendiğinde bir tane azına çarparsam bidaha bakmaya cesaret edemez. Benimde vurmaya gönlüm el vermez. Bu etki tepkili öğrenmenin farede bile deneyleri var, farenenin önüne peyniri koyuyorlar, her yemeye çalıştığında elektrik...
  3. fatihfax

Haklısın. Doğasında var. Aynı odada yalnız bırakmam asla zaten. İstediğim tek şey öküzün trene baktığı gibi kuşa kilitlenmesin. Aynı odada biz varken durabilsinler 1778689853 Şuan bizde öyle yapıyoruz. Sadece aynı odada biz varken kalabilsinler istiyorum. 1778689903 Bizimkide british üstüne...
  4. fatihfax

İnternette yapan var. Benim istediğim yüzde yüz alışsın dost olsun değil. Sadece pis pis bakmasın ona karşı hareketlenmesin.
  5. fatihfax

5 Yaşındaki muhabbet kuşum ile eve yeni gelen 2 aylık kedim geçinemiyor. Kuşum 5 senedir evde olduğu için çok rahat ve kediyi tınlamıyor bile lakin kedim kuşuma saldırıcak gibi bakıyor ve hareketleniyor. Dişleri kesmiyor ama patileri ile gayette yakalayıp zarar verebilir. İkisi ayrı odalarda...
  6. fatihfax

5 Yaşındaki Erkek Muhabbet kuşum için Eş. Kayseri içi

Bizimkinin henüz objelerle çiftleşme girişiminde bulunduğunu görmedim ama eş istediğinide belli ediyor.
  7. fatihfax

Dişi görürse 5 yıllık evde kalmışlığın oluşturduğu birikimin nasıl bir şey olduğunu gösterecek. 1777663247 Yaş farketmez yazdım zaten. Kendiside diyor farketmez diye. Nefes alsın yeter
  8. fatihfax

Facebook kullanmıyorum
  9. fatihfax

Ne varki reis sevenler konuşsun birbirini sevsin istiyoruz 😄😄 1777663001 Ne yapalım reis, eş istiyor, evde kaldım ben diyor 1777663033 Yok be. Daha 3 4 senesi var antropoza.
  10. fatihfax

5 Yaşında gayet sağlıklı bir erkek muhabbet kuşum var, Allah Nazardan saklasın. Petshoplardan ona eş almaya korkuyorum çünkü hem hastalık getiriyorlar hemde en iyi bakım şartlarında bile 1 2 sene ancak yaşayabiliyorlar. yaşı fark etmeksizin, sağlıklı, dişi muhabbet kuşu olan varsa görücü usülü...
  11. fatihfax

35-40k bütçe ile telefon önerisi.

Iphone genel olarak daha pahalı ve işlemci dışında bütün özellikleri s25 fe den daha düşük. Ekran gövde oranı olsun biri 4k biri 8k kayıt alabiliyor olsun. Iphoneye sadece klasman için para verecek. Kullanımı kolaydır lüks hissettirir vb ama arada 6k oynuyor birde adaptör alması gerekecek...
  12. fatihfax

Veterinerlik mantıklı mı?

E yıka?
  13. fatihfax

30 YAŞLARINDA YÜRÜYEMEYEZ HALE GELEBİLİRMİŞİM...

Bişey olmaz. Rahatına bak.
  14. fatihfax

Veterinerlik mantıklı mı?

Yıka
  15. fatihfax

Askerde psikolojim bozuldu

Sen nasıl askerde yazıyorsun reis
Geri