Fatihh28 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Wraith Sense IEM Kulaklık Aldım Type-C girişli

[H3 id='Wraith+Sense+IEM+Kulaklk+Aldm+Type-C+girili+olan+aldm+sizce+dorumu+yaptm.+tavsiyesi+veya+neri+olan+varm']Wraith Sense IEM Kulaklık Aldım Type-C girişli olanı aldım sizce doğrumu yaptım. tavsiyesi veya öneri olan varmı [/H3]...
  2. F

❌İndirim Bitti! VATAN'da TV ve Elektronikte web e özel %15 indirim var

Ozaman ekran yenileme hızınada dikkat etmen gerekicek 120 hz üstü olması lazım
  3. F

Fiyatı tekrar 46 lara düşermi bilmiyorum 40k lık olanıda biraz daha araştırmanı tavsiye ederim tv ye laptop veya ps5 bağlamayı düşünüyomusunuz oyun için
  4. F

Fiyatları bu gün şişirdiler şimdi sözde indirim yapmışlar ben TCL 55C7K 47 bin e aldım şimdi indirimli fiyatı 63 filan çok saçma
  5. F

Bende TCL 55C7K modelini 41 e aldın zanettim o kadar düştümü diyodum kendi kendime :)
  6. F

Çok iyi almışşsın vatandanmı aldın
  7. F

Genel kampanya linki https://www.vatanbilgisayar.com//bu-geceye-ozel-secili-urunlerde-webe-ozel-fiyatlar https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-55c7k-55inc-139-cm-qd-miniled-4k-uhd-google-tv-uydu-alicili.html Bu modeli aldım televizyon düşünen varsa güzel indirimler var
  8. F

Hp victus 16 R0020NT laptopa monitör bakıyorum

10k bütçe var laptop a uygun bi mönitör önerinize ihtiyacım var biraz oyun biraz film için
  9. F

Hp victus 16-R0020NT 7P637EA 144 hz 4060 i7 monitör tavsiyesi veririmisiniz

Monitör alacağım fakat tam bilgim yok 144 hz üstü bir monitör alırsam o 144 hz üstü bi fps alırmıyım doğru monitör almam için tavsiye verebilirmisiniz
  10. F

Vodafone bedava coffy ve algida kodu veriyor

4P3P436C4G afiyet olsun
  11. F

Samsung S25 ultra ithalatci garantili alınır mı

vazgeçtim ithalatcı garantili üründen uyguna distribütör lü bulursam alıcam
  12. F

S25 ultra istiyorum s24 ün köşeleri rahatsız ediyor
  13. F

evet biraz riskli bir seçim distribütör garantili bulana kadar biraz daha araştırma yapim yorum için teşekkürler
Geri