fatihhan06 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Windows kurulumu hatası yardım

bakalım deneyecek ram bulursam deneyecem teşekkür ederim cavabın için.
  2. F

memtest harici hepsini denedim zaten bide onu deneyecem elimde yedek ram yok olsa muhtemelen ramlerin 2 si de bozuk yada işlemci bakalım cevap için teşekkürler.
  3. F

yaptım kardeşim 10 kere hem windowsun programı hemde rufus ile
  4. F

windows kurulumunda mavi ekran hatası alıyorum hata ise şu şekilde IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED gibi ayrı ayrı hata alıyorum yaptıklarım ise bios güncelleme yapıldı ramler tek yada çift çalıştırıldı ayrı ayrı ekran kartı değiştirildi...
  5. F

Oyun oynarken arada pc kasıyo

yazan arkadaşlara teşekkür ederim tafsiyelerinizi deneyeceğim
  6. F

sıcaklık konusunda sıkıntım yok 50 55 derece işlemci 65 70 arasıda ekran kartı ne yaptıysam sorunu çözemedim belki başına gelen vardır diye buray konu açtım.
  7. F

R7 5800x3d Asus Rog x570-e Gskill 8x4 3600 mhz ram Rog Rtx 3080 samsung 1tb 990 ssd fsp hydro pro 750 gold psu 1770223929 kardeş yaşadığım sıkıntı sırasında oluyo bilgin varsa yaz yoksa meşgul etme bence.
  8. F

Başlıkta belirttiğim gibi oyun oynarken ara ara pc kasıyo gibi rgb lerde aynı şekilde takılıyo gibi sonra düzeliyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
  9. F

2. el ekran kartı ve RAM alırken nelere dikkat edilmeli?

Rgb li ram alıyosan rgb sini kontrol et ram kolay kolay bozulmaz çalıştığını görürsen al geç illa test edecem dersen mem test programı vardı galiba onla test yap.
  10. F

Yardım Cs go & PUBG fps sorunu ! Bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

Evet 11 bi sıkıntı var ama çözemedim o yüzden yazdım buraya
  11. F

ayarlarda ne yapsamda ne fps artıyo nede düşüyo full yapıyorum yine aynı düşürüyorum yine aynı darboğaz varmış gibi davranıyo pc ama darboğaz yok
  12. F

cevaplayan herkese teşekkür ederim galiba sistemde sorun yok oyun optimizasyonu sorunlu. PUBG dede aynı sorun var bilgisi olanları yoruma davet ediyorum.
  13. F

Öneri 8K hz (kablosuz) raporlamaya sahip mouse önerisi

Yok kardeşim aklımda sadece fikir o var klavye ile takım olsun diye varsa başka marka önerin onada bakabilirim.
  14. F

herkezin görüşüne saygım var değerlendirme aşamasındayım açıkcası her türlü markayada açığım aklımda senkronize olsun diye ASUS fikri var sadece klavye ile takım olsun gibi.
  15. F

8K hz (kablosuz) raporlamaya sahip ASUS marka mouse önerisi olan yazıp yada link atabilirmi?
Geri