FatihK. isimli üyenin son içerikleri

1. FatihK.

🔥İndirim Pivot Monitör Standı İndirim

Nort b yi geçen amazondan kuponla 800 küsüre aldıydım 1 ay olmadı
  2. FatihK.

🔥İndirim Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif

2.500 TL ve üzeri bilgisayar aksesuarları alışverişine 500 TL indirim çıktı :cautious:
  3. FatihK.

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

evet kaydediliyor sen bir prova yap alıyormuş gibi zaten orada çıkıcak kartını yaz masterpass ile kayıt onayı sms geliyor sonra kaydoluyor o şekilde yapmıştım ben. eğer kaydetmessen kart numaranı yazcam diye ürün stok bitebilir (yaşandı) :D
  4. FatihK.

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

şansıma bak ya madem altından kalkamıcan niye böyle bir kampanya yapıyorsun dimi :mad:
  5. FatihK.

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Ben hala ödemeyi de gerçekleştiremedim siteleride hala çökük durumda
  6. FatihK.

bu seferde Banka veya terminal işlem yapamıyor diye hata alıyorum siteleri de hala ulaşılabilir değil :mad:
  7. FatihK.

parolaparadan kaynaklı sorun anladığım kadarı ile bizde alamadık
  8. FatihK.

neymiş arkadaş bu parolapara rezil etti bizi :mad:
  9. FatihK.

Hala Üye işyeri kategori kodu hatalı uyarısı veriyor alışveriş yaptırtmıyor :(
  10. FatihK.

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Sürekli Üye işyeri kategori kodu hatalı uyarısı alıyorum
  11. FatihK.

Mantıklı :unsure: edit: hava soğutucu lazımdı o yok orda ama başka ürün alınabilir.
  12. FatihK.

okadarını bilmiyorum 🤷‍♂️
  13. FatihK.

evet işte bende onu çözemedim koşullarda o şekilde yazıyor koşul gerçekleşmediği için vermez diye sipariş geçmedim bende belki kotası dolmuştur koşulda birde şu yazıyor (Kampanya katılımı ilk 1.500 kişi ile sınırlıdır.)
Geri