FatihK. isimli üyenin son içerikleri

1. FatihK.

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

şansıma bak ya madem altından kalkamıcan niye böyle bir kampanya yapıyorsun dimi :mad:
  2. FatihK.

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Ben hala ödemeyi de gerçekleştiremedim siteleride hala çökük durumda
  3. FatihK.

bu seferde Banka veya terminal işlem yapamıyor diye hata alıyorum siteleri de hala ulaşılabilir değil :mad:
  4. FatihK.

parolaparadan kaynaklı sorun anladığım kadarı ile bizde alamadık
  5. FatihK.

neymiş arkadaş bu parolapara rezil etti bizi :mad:
  6. FatihK.

Hala Üye işyeri kategori kodu hatalı uyarısı veriyor alışveriş yaptırtmıyor :(
  7. FatihK.

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Sürekli Üye işyeri kategori kodu hatalı uyarısı alıyorum
  8. FatihK.

Mantıklı :unsure: edit: hava soğutucu lazımdı o yok orda ama başka ürün alınabilir.
  9. FatihK.

okadarını bilmiyorum 🤷‍♂️
  10. FatihK.

evet işte bende onu çözemedim koşullarda o şekilde yazıyor koşul gerçekleşmediği için vermez diye sipariş geçmedim bende belki kotası dolmuştur koşulda birde şu yazıyor (Kampanya katılımı ilk 1.500 kişi ile sınırlıdır.)
  11. FatihK.

Kullanıcının alışverişini tamamlamadan önce iyzico uygulamasına giriş yaparak ''Keşfet'' menüsünden kampanyaya katılması gerekmektedir. (Koşullarda bu şeklide yazıyor.)
  12. FatihK.

Gaming.Gen.Tr Kampanyası iyzico uygulamasında gözükmüyor bende tüm kampanyalarına baktım sitede gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan varmı ?
  13. FatihK.

Birden Arızalanan anakart. (Anartlardan anlayan bi yardım etsin)

Yukarda yazdım sürekli dönmekte durmuyor.
  14. FatihK.

Birden Arızalanan anakart. (Anartlardan anlayan bi yardım etsin)

evet bende göndermek istiyorum adam akıllı kimse yok. Sorunun daha da büyümesini istemiyorum.
Geri