Selamlar, gece 12’ye kadar çalıştığımdan indirimleri kaçırdım. Bu sistem hakkında ne düşünüyorsun? İtopya’yı seçmemin sebebi 5 taksit imkânı sunması.
https://www.itopya.com/phoenix-9060xt-v3-amd-ryzen-5-7500f-asus-radeon-rx-9060-xt-16gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd_h31270
Merhaba arkadaşlar,
Şu anda bir masaüstü bilgisayara ihtiyacım var ve durumumu kısaca özetlemek istiyorum.
Bir süredir laptop kullanıyorum ancak ciddi sorunlar yaşadım. Anakart iki kez yandı; ilkinde değişim yapıldı ama ikinci arızada “sıvı teması” bahanesiyle oldukça yüksek bir ücret talep...
Teknik servise götürüp doa raporu almamı istedi iade için, kurulum yapıldıktan sonra direkt iade edilmiyormuş çok saçma bir şekilde. Ben bu sorunları kurulum yapmadan nasıl anlayabilirim. Durduk yere uğraşacağım.
Merhaba arkadaşlar,
İki gün önce Acer Aspire 3 A315-44P model bir laptop aldım, fakat birkaç sorunla karşılaştım ve sizinle paylaşmak istedim.
İlk olarak, bilgisayarımı yeniden başlattığımda kapanıyor, fakat açıldığında ekran tamamen siyah kalıyor ve fan son hızda çalışıyor. Bu durumda hiçbir...
Selam dostum şu iki laptoptan birini alıcağım, tasarımlarına bakarak bir karar vereceğim buyur ikisinin linki burada. Başka yerlerde bir tık daha ucuz olabilir. Ben kendi kredi kartıma taksitli olması nedeniyle buradan baktım...
Şu an iki laptop arasında kararsız kaldım. Kendi sitelerinden incelediğimde, HP olan IPS panele sahipken, Lenovo TN panel kullanıyor. Laptopları iş amaçlı kullanacağım ve benim için RAM hızı ve SSD hızı önemli. Dahili grafik birimlerinin eski 5. nesil Ryzen 5'lere göre düşük olduğunun...
HP 15-FC0060NT 8M1T2EA
Lenovo Ideapad Slim 3 16IAH8
LENOVO NB V15 82YU0123TX
Lenovo Ideapad Slim 3 16IAH8
Kaliteleri hakkında genel bir bilgim yok ama şuan kullandığım laptoptan bunlardan birine geçmeyi düşünüyorum bende.