fatihktutan isimli üyenin son içerikleri

1. F

FORTİCLİENT İLE İŞ YERİ ADMİNİME GİREMİYORUM

Arkadaşlar selam, şirket bilgisayarım ve kendi 2 bilgisayarım dahil 3 farklı bilgisayardan forticlient kurarak şirket için kullandığımız sistemdeki admine işimin olduğu ekrana giriş yapabiliyorum. Dün bir laptop satın aldım buna da forticlient kurdum bilgilerimi eksiksiz doğru bir şekilde girdim...
  2. F

WİN11 MAVİ EKRAN HATASI

1679493229 win kurulu olan depolama birimi 500 gb ssd içinde 25 gb kadar yer vardı sanırım birde ayrıca 500 gb ssd daha var
  3. F

WİN11 MAVİ EKRAN HATASI

Herkese Selam ; 2020 Ekim ayından bu yana sorunsuz kullandığım oyun bilgisayarım bugün 4 kez mavi ekran hatası verdi ve şu anda da bu görseldeki hatayı veriyor açılmıyor . bi kaç gün önce hem ekran kartı sürücülerini hemde windows güncelleştirmeleri yapılmıştı. işletim sistemi windows 11...
  4. F

FİFA 23 AÇILMIYOR YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

sildim ve açıldı çok teşekkür ederim
  5. F

Hocam bu klasörü nerden bulabilirim? Bulamıyorum, destek olabilir misiniz?
  6. F

Eve geçince bakıcam, desteğiniz için teşekkür ederim.
  7. F

eve geçince deneyeceğim. Silersem sorun çözülür mü sizce?
  8. F

Az önce fifa 23 için güncelleme yaptım bulut depolama alanı dolu gibi bi hata veriyor oyunu açamıyorum anlayan varsa destek olabilir mi? Teşekkürler.
  9. F

Yardım Cod Warzone 8 Gb Ram

tamamdır teşekkür ederim.
  10. F

ram 16 gb yapmak düzeltir umarım teşekkür ederim 1670774721 ssd var aslında ama yer olmadığı için hdd ye kurmuştum ssd ye kurarsam bi faydası olur mu sizce?
  11. F

bence de rami 16 yapmaktan başka çare yok teşekkür ederim
  12. F

ben 2.0 oynuyorum ama donma oluyor ram 8 gb olduğu için olabilir mi?
  13. F

benim kasma donma sorunu ram 8 gb olduğu için olabilir mi? sistem özelliklerini yazmıştım bakar mısınız?
  14. F

rezalet ya ağız tadıyla bi oyun oynayamıyoruz
  15. F

Merhaba herkese iyi akşamlar. 2020 de arada bir oyun oynarım diye bi pc almıştım. Şu an cod warzone oynarken sürekli donma kasma vs gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Takılı olan ram 8 gb gskill 3000 mhz ram ama işlemci 2667 mhz desteklediği için ram hızını daha fazla artıramıyorum. Ram'i 16 gb'a...
Geri