dağ sipariş etmedim bilgisayarı ryzen 5 5600x yerine önerebileceğin bi işlemci varmı bütçe yok ama çokta aşmasın güzel bişeyler oyunlarda pubg mobile valorant cs go gta v fivem
Arkadaşlar Pek Bilgisayardan Anlamıyorum Yeni Sistem topluyorumda Ramı çok olması gerek hızlı olması için yoksa ssdmi hangisiyse bide marka önerir misiniz? 1 salisede dosyaları açabilicek pc 10 saniyede acılıcak tarzda bi hız düşünüyorum rtx 3070 ti ryzen 5 5600x
Sistemi Full buradan Alacaığm İçin Başka Yerden Bişey Eklemeyi Düşünmüyorum Bunların ARasında Benim Anakartıma Uyumlu Max 1 tb Ssd Hangisidr Hocam.
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-castle360ex-argb-360mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44011
Birde Şöyle bi Sıvı Soğutucu Almayı...
Arkadaşlar Yeni Sistem yarın Sipariş Edicem Hangi SSd KUlanmalıyım 500 gb yada 1 tb max Yeterlidir Bana iyi hızlı Bir ssd Lazım PC ÇOk hızlı açılsın vln Hangi Ssd önerirsiniz
Birde Bir Başka Sorum
İşlemci : Ryzen 5 5600x
Ram : 16 gb Ram 3600 mhz
Ekran Kartı : Rtx 3070 Ti
Anakart : b450M
Bu...
arkadaşlar bana uzun yılları götürücek sistemimde darboğaz yapmıycak monitör lazım 27 inç olması önemli monitör önerisi varmı hiç
ekran kartı : 3070 ti
işlemci ryzen 5 5600x
ram : 16 ram 3600 mhz
sıvı soğutma 240m
arkadaşlar 3070 ti sistem alıcam pubg mobile ve gta v valorant cs go hangi işlemciyi alayım ve modelini önerir misiniz? 3070 ti 16 ram 3600mhz sistem topluyorum güzel fps bomba edicek fiyat limiti yok güzel fiyatı abartı olmıyan fps canavarı uzun süre götürcek seri işlemci önerir misiniz?