FatihYazgan isimli üyenin son içerikleri

1. F

2000 TL Bütçeye Gamepad Önerisi ?

Msi Gc30 V2 kullanıyorum memnunumda tavsiye ederim
  2. F

Gigabyte B840m H Kampanyası

Kampanyanın linkini paylaşabilir misiniz? İkili olarak bizde yararlanalım
  3. F

Telefon Portundan Cat6 Nasıl Çekerim?

Aynı sorundan bende muzdaribim, sırf uğraşmamak için 15 metre kablo çektim. Varsa kolay bir yolu valla bende düzeltirim
  4. F

2 Milyona 0 Bayi Aracı

2025'te 1.5 T-GDI olarak gelmişti. Ancak 2026 6. aydan sonra gelenler 1.6 T-GDI olarak geldiler. Daha da performanslı ve sağlam parçası bol sorunsuz bir araç
  5. F

2 Milyona 0 Bayi Aracı

Görüntüsü güzel motoru sağlam performanslı benim tercihim Hyundai İ30 alırdım.
  6. F

Yardım Oyuncu Masası Tavsiyesi Önerisi 🙏

Ürün baya güzelmiş sallantı yaşıyor musunuz?
  7. F

2k Ips Mönitör Tavsiyesi 3 Adet Simulasyon ile Kullanılacak

Hocam doğru diyorsun ancak 2K ıps ekran monitörlere de 200.000 TL para ödeyecek kimse sanmıyorum. Benim amacımı anlattım, 3 monitör yerine tek parça 49 ınch curved monitörlerde çözebilecek durumda ama ihtiyaç farklı
  8. F

2k Ips Mönitör Tavsiyesi 3 Adet Simulasyon ile Kullanılacak

Merhabalar, İleriye dönük olarak simulasyonda kullanmak üzere 3 adet 2k Ips panel monitör bakıyorum. Simulasyonda kullanacağım için kenar çerçevesinin çok ince olması önem veriyorum. Bütçe için aklımda bir rakam yok. Simulasyon dışında hikayeli oyunda oynuyorum ve kurulumlarını hareketli...
  9. F

Aynı Evde 2 Modem 2 İnternet Kullanımı

Merhaba, Evin salonunda Türk Telekom interneti kullanıyoruz. Ancak ben kendi odamda Dijiturk'ün internetini kullanmak istiyorum. Kendi odamda soket var ancak modemi bağladığımda internet yok diyor. Modemde sıkıntı yok. Salonda kullandığımızı söküp bağladığımda çalışıyor. 2. hattı aktif edebilmem...
Geri