FatihYetkin isimli üyenin son içerikleri

1. FatihYetkin

Türknet Gigafiber Hakkında

Cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.
  2. FatihYetkin

Son olaylar? Aydınlatabilir misin? 1745147411 Cevabınız için teşekkürler.
  3. FatihYetkin

Merhaba arkadaşlar, Türknet bu hafta içerisinde mahalleye kablo döşemeye başladı. 1 gün arayla bina içinde kutu yerleştirildi ve binaya gelen kablo kutuya bağlandı. İşlemler bu kadar hızlı ilerlerken merak ettiğim konu gigafiber ne zaman aktif olur?
  4. FatihYetkin

Ürün Fiyatlandırması

Merhaba iyi forumlar, Masaüstü bilgisayarımı satacağım. Ürünün ederini öğrenmek istiyorum. Piyasadan anlayan arkadaşlar ürünü fiyatlandırmamda yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. Ürün Bilgisi İşlemci AMD Ryzen 5 3600X Anakart Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz Ekran...
  5. FatihYetkin

Televizyona uygun TV Box Önerisi

Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. FatihYetkin

Apple TV 4K 128 GB almayı düşünüyorum aslında. Ancak aynı verimi alabileceğim 2-3k arası android bir ürün varsa onu tercih edebilirim. Bütçe olarak bunu söyleyebilirim. 1735401131 Belirttiğim televizyon ile bu üründen iyi verim alabilir miyim? 4k, 3d vs
  7. FatihYetkin

Arkadaşlar iyi forumlar, LG NANO91 75 inç NanoCell 4K Smart TV Belirttiğim marka, model televizyona uygun tv box önerebilir misiniz? Çok fazla bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  8. FatihYetkin

Bilgisayar Mühendisliği için Laptop Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Yeğenim bu sene bilgisayar mühendisliğine kaydoluyor. Bölüm için gerekli donanımlara sahip önerebileceğiniz laptop modellerini yazar mısınız? Mümkün mertebe uygun fiyatlı olması gerekiyor. Fakat donanım olarak herhangi bir sıkıntı da yaşamak istemiyoruz. Şimdiden...
  9. FatihYetkin

Taksitle Alınabilecek Laptop

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. İş yerinden bir abim çocuğuma laptop alacak. Bana düşük özellikli yüksek fiyatlı bir kaç laptop attı. Ben de bir kaç gün beklemesini söyledim size danışmak için. 10.000₺ bandında fiyatına göre en iyi özellikli ve taksitle alınabilecek laptop önerilerinizi...
  10. FatihYetkin

Bu sistemi satıp Macbook alabilir miyim?

İkinci el almayı düşünüyorum ben de. Ancak benim sorum "bu sistemin ederi ne kadar?" dı :)
  11. FatihYetkin

14k ederi var mı sistemin?
  12. FatihYetkin

Arkadaşlar imzadaki sistemi ilana koyacağım. Geçen yaz da satmak istiyordum fırsatım olmamıştı bu sefer kararlıyım. Ancak gerek kur gerekse piyasanın hareketli olmasından kaynaklı bir fiyat belirleyemedim. 1 senedir kullanıyorum. Oyun çok çok az oynandı. 1 sene önce aldım. Hiçbir sıkıntısı yok...
  13. FatihYetkin

Laptop Görüntü Problemi

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Önerilerinizi deneyeceğim.
  14. FatihYetkin

Laptop Görüntü Problemi

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Laptop arkadaşımın birden bire böyle olmuş. İlk önce ekran kartından şüphelendim. Sonra ekran görüntüsü alınca arada kaldım. Anlayan arkadaşlar sorunun kaynağı hakkında bilgilendirebilirse sevinirim.
  15. FatihYetkin

Gmail Hesap Ekleme Sorunu

Bir açıklama yaptılar mı? Ne zaman düzelir bilgilendirdiler mi?
Geri