fatiihmehmet isimli üyenin son içerikleri

1. fatiihmehmet

Ana Konu Hay Day Pazar Yeri İçin Arkadaş Ekleme Postu

Hayday sevinirim
  2. fatiihmehmet

Valoranta giremiyorum.

Aynı problemi bende yaşıyorum güncel olarak. Harici olacak discord ta çalışmıyor
  3. fatiihmehmet

Sistemim ortalama kaç watt elektrik tüketimi yapıyor?

Basit bir hesap ile bunu anlayabilirsin. Öncelikle güç kaynağınızın kaç Watt çektiğini öğrenmeniz gerekiyor ki alırken buna dikkat ettiğinizden biliyorsunuzdur. Bu yazan Watt bilgisayarınız maksimum güçteyken kaç Watt çekeceğini ifade etmektedir. Bu yazan ifade bilgisayarınız 1 Saatteki maksimum...
  4. fatiihmehmet

leptoptan masaüstüne gececegimde elektrik faturasına çok yansırmı?

Basit bir hesap ile bunu anlayabilirsin. Öncelikle güç kaynağınızın kaç Watt çektiğini öğrenmeniz gerekiyor ki alırken buna dikkat ettiğinizden biliyorsunuzdur. Bu yazan Watt bilgisayarınız maksimum güçteyken kaç Watt çekeceğini ifade etmektedir. Bu yazan ifade bilgisayarınız 1 Saatteki maksimum...
  5. fatiihmehmet

Elektirikten Anlayan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Öncelikle elektrikli sobalar akkorlu olduğundan normalden daha fazla akım çekerler. Muhtelemen PSU nuza gelen akım yetersiz kalıyor Anakartınızı beslenemiyor bu yüzden de usb soketinize dengesiz güç geliyor olabilir. Sigortanızın atması gerekir aksi taktirde bilgisayarınız zarar görebilir...
  6. fatiihmehmet

Çözüldü✓ İşlemci pini yamuldu

Çok kuvvet uygulamadan aralıklı bir şekilde ufak ufak düzeltmeni öneririm. Benimde başıma gelmişti düzeltmem fön makinasıyla ısıtarak 2 gün sürmüştü.
  7. fatiihmehmet

Çözüldü✓ RX 5700 XT + Ryzen 5 3600x PSU önerileriniz

Sistemini değiştirmezsen seni idare eder. Sistem yükseltmek istiyorsan daha güçlü PSU'lara bakabilirsin.
  8. fatiihmehmet

Eti Popkek Vişneli Kek 60 g x 24 Adet 74 TL 🔥🔥

125 TL gözüküyor
  9. fatiihmehmet

500tl'ye 75, 250tl'ye 50tl N11 Kuponu

Bana da kupon gelmiş alınabilecek mantıklı öneriler bekliyorum
  10. fatiihmehmet

İkinci El Laptop Önerileri

1.Laptop daha alınabilir hocam 1 ve 2.nci laptopun ekran kartlarının arasında çok fark yok depolama alanı daha fazla
  11. fatiihmehmet

❌İndirim Bitti! N11 'sahur25' kodu yeniden aktif. 75/25

Kupon bitmiş olmadı
Geri