b450m k anakartim var klipsleri takmak icin baya kastirmak gerekiyor bunun baska bir yolu varmi birde bu iki kabloyu nereye takicam cpu fan veya sysfan1 gibi yerler var ama baska da bir sey göremiyorum açıkçası yardimlarinizi beklerim sagolun
Arkadaşlar hoparlörün teki çalışıyordu bugün sanayiye gittim usta aux porttunun bozuk olduğunu hoparlörde sorun olmadığını söyledi ki elindeki Bluetoothlu aux aparatini sertçe tuttugunda tüm hoparlörlerden ses geldi yani bozuk olan kisim aux portu ama bu parçayı bulamayacagimi söyledi direk...
İphone 15pro kamera uygulamasi açılınca müzik duruyor müzik açıkken video cekme ile ilgili bir sürü youtubede video var ama benim telefonumda kamera uygulaması açılınca müzik duruyor bunu nasıl düzeltebilirim
garantiye yollayabilirsem yollayacağım sence ne almalıyım marka olarak
1700402344
şuanda yok buradaki pc ciler bana anakart satmayı teklıf ettıler :d pek bilgili değilim ama anakarttan olacağını düşünmediğimden buraya yazdım almayı dusunuyorum baska çare yok çok sağolun
1700402586
hocam...
hocam ben bu kasayı almıştım : Frisby FC-8935G 650W 80+ 4x120mm Rainbow Fan Temperli Cam USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa
kasanın arkasında alt kısımda AC-230V 50HZ yazıyor
1700402134
hocam ben bu kasayı almıştım : Frisby FC-8935G 650W 80+ 4x120mm Rainbow Fan Temperli Cam USB 3.0 ATX...
Arkadaşlar belki sorunu biliyorsunuz diye yazıyorum yaşadığım şehirde bunu anlayacak bi bilgisayarcı yok açıkçası 8 ay önce incehesaptan pc aldım son bir aya kadar sorun yoktu sorun şu pc açıyorum oyuna girdiğimde örnek cs2 kapanıyor hatta bazı rekabetcı macların ortasında kapanıyor kapanma şu...