Arkadaşlar merhaba yurtdışı android telefon almak istiyorum ama bazı telefoncular açtırma oluyor bazilari açtırma olmuyor diyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
S25 ultra düşünüyorum 30-40k arasına önerilerinizi degerlendirebilirim
Hocam bende ara sıra valorant oynuyorum dün girdim ekran aşırı derecede parlak girmeden once Msi güncelleme bildirimini baslattip geri durdurmustum geride bulamadim böyle oldu sildim yükledim olmadi bilginiz var mı acaba
1732455236
Arkadaşlar merhaba çok fazla oynamıyorum dün bilgisayarı açtığımda MSI guncellemesi paneli açıldı guncelle dedim daha sonra iptal ettim ardından valoranta girdim parlaklık o kadar fazla ki etrafı bile goremiyorsun diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar selamlar dışarda sürekli yanımızda taşıyacagız word excel programlarını kullancağız o yüzden klavyeli olmasını istiyoruz huawei nin kendinden klavyeli modelleri var matepad 11 10500 tl fiyat bandında güzel duruyor ama daha ucuza bir model var mıdır tabletler genel olarak klavyesiz...
biraz bakayım birkaç memran klavye buldum onlar ofis kullanımına uygun olur mu peki biraz daha güzel duruyor ama ses seviuesi nasıldır
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-hyperx-alloy-core-rgb-hx-kb5me2-tu-kablolu-oyuncu-si-fiyati,550679904.html
1729537462
çok farklı bir kullanımı var hocam...
Hocam merhaba tablet geldi iki gündür inceliyorum çok hoşuma gitti birkaç özelliğini değiştirmek istiyorum değiştirmedim klavyede yazı yazarken sürekli kelime önerisi yapıyor ben bunu istemiyorum, birde Office programı ilk ay ücretsiz sonra paralı wps ofis de aynı ofis programı gibi değil mi ...